Jippi! Vi har Norges største julekalender,….og Norges desidert flotteste juletre.

I år slår Aglo vgs. de aller fleste julerekordene ned i støvlene. Vi har allerede  påstått (!) at vi har Norges desidert vakreste juletre; og nå følger vi opp med å presentere Norges største julekalender! Vi tror i alle fall at vi har det… Og som alle vet; på Aglo er troen sterk i juletida.

Dette treet er så nydelig at vi starter dagen med å bli rørt. Det blir trivsel av slikt.

Juletreet som bare er såååååå nydelig og storslagent står pynta rett ved innkjørselen til skolen. 4000 lys vakkert spredd utover furua som har stått akkurat der den står i år i årevis uten at vi har fått med oss at det egentlig var et vakkert juletre. Men i år så vi det endelig.

Julekalenderen på Aglo er av nyere dato. Den så vi med en gang. Eller rettere sagt Malla og Guri så det. De kan kunsten å telle vinduer. Ved en tilfeldighet så de plutselig at fronten på det  nye Idrettsbygget vårt består av 24 store kvadratiske (nesten) vindusruter. Akkurat nok til en adventskalender. I tillegg et par fine glassdører slik at vi også kan gå INN i julekalenderen. Praktisk.

6.desember og seks ruter fylt med flotte stjerner. Slik skal vi holde på.

Da undertegnede kom på jobb i morges så jeg kjapt at datoen måtte være 6. desember. Seks flotte julestjerner hang i de seks første rutene. Og hver dag fram til julaften vil det dukke opp en ny julestjerne. Vi blir i godt humør når vi blir møtt av en ny stjerne hver eneste gang vi kommer til skolen vår.

Vår påstand er: DEN STØRSTE JULEKALENDEREN OG DET VAKRESTE JULETREET I NORGE ER PÅ AGLO.

Inntil det motsatte er bevist har vi RETT.