Thomas Mo og Kirsten Wettre: To Aglo-profiler som nå har takka for laget. Vi ønsker begge to lykke til videre etter er lang, spennende og særdeles viktig periode på Aglo.

Thomas har vært inspektør, assisterende rektor, rektor og daglig leder på Aglo. Alltid synlig, både på grunn av nesten to meter på strømpelesten og solid framferd ovenfor både kolleger og elever. En epoke som har vart i omlag 20 år. Kirsten har et par år ekstra fartstid, og da som leder på Aglo barne- og familiesenter. Familiesenteret vårt vil alltid være knyttet til Kirsten. Hun har jo alltid vært der. Begge to fikk en fin og verdig overgang til pensjonisttilværelsen da de Aglo-ansatte hadde julebordet sitt tirsdag kveld,

Masse fine ord ble sagt, og mange varme tanker ble de to til del.

– Det viktigste du har bidratt med er at du har hatt et svært godt elevsyn. I følge deg er det ikke lov å ikke like elevene sine. Du sa alltid at alle fortjener en mulighet. I tillegg er du kreativ og handlekraftig, sa dagens rektor Gørild Joramo til ex-sjefen sin, Thomas.

«Chæfen» i aksjon. Til tjeneste; for elevene!

Og Gørild putta inn noen av de nyskapende ordtaklene Thomas har strødd rundt seg med. Litt av hvert og ikke så lite stokka om på… De vil leve videre på Aglo… Gasnske så fantasifulle ordtak.

Daglig leder, Gerd Bergesen deltok også i gruppen med talere. Til Kirsten Wettre hadde hun blant annet følgende å si:

– Det er takket være deg, din stayerevne, ditt pågangsmot og arbeidskapasitet at Aglo barne- og familiesenter har overlevd alle disse åra. Du har dratt med deg flokken din og stått alle stormene av. I løpet av din periode på Aglo har dere hjulpet 267 familier med tilsammen 343 barn. Så du har hjulpet mange, Kirsten, sa Gerd.

Finere kan det vel neppe sies.

Også direkltør for divisjon utdanning i Blå Kors og styreleder for Aglo, Solveig Mjølsnes, hadde tatt turen til julebord i Sorta for å takke sine medarbeidere for vel utført jobb. En innsats som i følge Solveig Mjølsnes har skapt ringvirkninger i hele den store Blå Kors-familien. Sammen med sine medarbeidere på Aglo har de sørget for at skole, barnehager og familiesentrene har blitt et satsingsområde i Blå Kors Norge.

Kirsten Wettre og Tomas Mo på jobb sammen med generalsekretær i Blå Kors, Jan Elvrum. På Stortinget for å overbevise om at den jobben Aglo gjør er uvurderlig! Den jobben fiksa de sannelig bra.