fbpx
Ny lederstruktur på Aglo

Gerd Nesgård Bergersen (t.h.) og Gørild Joramo er fra dags dato ansatt som daglige ledere for henholdsvis Aglo Opplæringssenter og Aglo videregående skole.

For skolens vedkommende betyr det at Gørild Joramos nye tittel blir daglig leder/rektor. Det innebærer at hun får det øverste faglige, pedagogiske, administrative og økonomiske ansvaret for Aglo videregående skole. Inntill i dag har Gørild vært rektor for skoledrifta.

Gerd Bergersen har vært konstituert som daglig leder for hele Aglo-familien, men er nå ansatt som daglig leder for Aglo Opplæringssenter. Stillingen som daglig leder for Aglo Opplæringssenter innebærer lederansvar for Aglo Barnehage, Aglo barne- og familiesenter, driftsavdelingen  samt grunnskoleavdelingen.

Styreleder for Aglo-virskomhetene, Solveig Mjølsnes, er godt fornøyd med at lederkabalen nå har blitt formalisert på denne måten.

– Det innebærer at Aglo-familien for første gang har fått en todelt ledelse, der Gerd og Gørild har likt ansvar for sine virksomheter. Det overordnede ansvaret for helheten og samarbeidet mellom virksomhetene ligger i styrene, og ivaretaes i det daglige av Joramo og Bergersen.

– Vi i styret er takknemlige for å kunne gi ansvaret til gode medarbeidere som har vist både kompetanse og visdom i arbeidet sitt, sier Mjølsnes.

Gørild Joramo begynte på Aglo som lærer i 1990, og har vært både advdelingsleder, inspektør, assisterende rektor og rektor før hun nå også kan titulere seg som daglig leder.

Gerd Nesgård Bergersen har hatt lederansvaret for barnehagene våre siden oppstarten midt på 90-tallet. Det siste året har hun vært konstituert som daglig leder for hele Aglo-familien.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.