Butikkgjengen på vg2 SES er klare. Mandag morgen stiller de på jobb. Ikke på Aglo, men på Rema-butikken i Husbyfaret, De overtar hele butikken fra A til Å.

Mandagens butikksjef heter Sonja Yaacoub Gulaker og er altså elev her på Aglo. 22-åringen måtte søke på jobben som alle andre. Deretter tøffe intervjurunder før jobben – for den ene  dagen – var hennes.

De har altså trent og trent. Vært innom REMA og øvd på de ulike rollene de skal ha rett over helga. Lært seg å fylle på varer, og de har testa kassaapparater, rydde bort varer på utgått dato osv.

Og…..de har drevet med markedsføring. De har laga film! Ta en liten titt på hovedbildet vårt over. Da vil du kjapt se at det er registrert ikke mindre enn 5 626 visninger på filmen til vg2 SES. Det synes vi er kjempebra!

 

Klikk på boksen for å se hele reklamefilmen

SES overtar REMA

 

Markedsføring er en del av pensum på vg2 ses, og markedsføring er en del av det å jobbe i butikk. Ergo to fluer i et smekk. Elevene tok utgangspunkt i REMA-slagordene «HEI, JA, KOM og HA DET». Plasserte Håkon BAK en handlekurv, Amanda OPPI utstyrt med kamera og butikksjef Sonja FORAN. Så full fart gjennom butikken for å illustrere kundens vei gjennom butikken mot kassa. Og enda artigere med Ravis sang som bakgrunnsmusikk.

Spennende på mandag med andre ord. Undertegnede skal definitivt innom nærbutikken min på mandag, og det er litt viktig at det skjer før klokka 17:00…

De første SES-elevene møter på jobb klokka 06:00 på mandag. Inn med varer, ut med varer. Fungerer frysediskene som de skal. Inn med ferske bakeverar og melk etc.- Så kommer kundene.