fbpx
Livsglede med SPA!

Det behagelige kombineres gjerne med det faglige – på Aglo. Vi havna rett og slett på Villa Form, og det må kunne sies at det var en opplevelse av det behagelige slaget. Lærerikt var det også.

Vi har en egen Vg2 aktivitørklasse på Aglo. De skal blant arbeide med å aktivisere mennesker på ulike måter. Litt av de samme oppgavene som Vg2 helsefagarbeidere har. Da slår selvsagt disse to klassene seg sammen og gjør livet og læringa litt mer attraktiv for hverandre.

– Ideen var nok vår, forteller aktivitørlærer Tone Fiskvik til Aglo. Hun mente det kunne være smart av aktivitørene å planlegge en aktivitet kollegene i helsefagarbeiderklassen også kunne dra lærdom av.

Med andre ord; SPA OG LIVSGLEDE PÅ AGLO-VIS

Og her er dagens SPA-POSTER:

  • Rulle opp hår. Ikke alle kan det, hvilket må gjøres noe med. På et bosenter en dyd av nødvendighet å kunne.
  • Manikyr. Alt som kan/bør gjøres med negler. Pussing, maling, dulling og stelling etc.
  • Håndmassage. Nyttig og godt. Lage stressballer som i beste fall kurerer – stress…
  • Sunn og god mat. Frukt, grønnsaker +++. Samt hygieneregler.

En knapp halv dag, altså.

– Det var mye lærerikt på disse postene. Kanskje vi kunne vært dobbelt så lenge på matposten. Der var det jammen mye god og sunn mat, smiler Supatta fra Vg2 helsefagarbeider. Sammen med teamet sitt gjorde hun nå sitt aller beste for å lære seg å rulle hår. En aldri så liten utfordring.

Farzana og Sadiyo fra samme klasse hadde på sin side overtatt matposten, og de satte tydelig pris på det.

– God, spennende og sunn mat. Men vi har også lært å krølle hår. Det var nyttig, smilte de to.

– Dæm kose sæ visst gløgg ihjæl, fastslo Tone Fiskvik. Aktivitørklassen ville lage en hel pakke, og da overlot vi ingenting til tilfeldighetene. Bare se deg rundt, foreslo hun.

Behagelig og sikkert nyttig

Joda, det var planlagt. Et rom i litt dunkel belysning. Sakte og litt beroligende musikk. Lys, disckokule (en rolig en…), gode dufter, avstemte farger og pent pynta. Det var rett og slett innbydende. Vi satte av gammel vane kursen direkte mot matposten, og kan bekrefte at den posten var delikat. Tannpirkere med ost og druer…., nam-nam.

Og elevene som var med…. de fikk en litt annerledes skoledag. Vi har noen sånne på Aglo vgs.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.