TEKST: bh og FOTO: ALS og HJ

Noen hadde snowboard, noen hadde med sporhunden, et par hadde akebrett, men de fleste hadde ski av ymse slag, (bortoverski, nedoverski, twin-tip, dobbeltip? eller TIP?). Og i sekkene var det alt fra pølser, brød og sjokolade til ørret og potetsalat. Undertegnede fikk smake…,kan anbefales til neste skitur.

Vel framme hadde som vanlig vår «driftige» driftsavdeling satt opp leirplass med to griller, to bål og «kaffen var klar». De hadde ansvaret for å dele ut sjokolade også, noe de tar veldig alvorlig. Sawin er sjokoladeeksperten.

De fleste dro ut i sporet, et par hunder med eiere dro etter. Ev hundene til og med med bevis på søkeegenskapene. Så vi var aldri redd for at noen skulle gå seg bort, ikke engang dansker på ski…..En baby tok en lur i vogna si, og skravla gikk i tett snødrev. Ingen sure miner tross millimetre med nedbør. Faktisk så vi det stikk motsatte, stor omsorg for hverandre, til og med for lærere, ja, kort og godt; hjelpsomme og greie elever!

alt

Pølser og brød, ørret og potetsalat og Papas krydrede kyllinger gikk ned på høykant, og Hilde fra AF tok Hussein opp i lia, og han kom velberga ned igjen! Fantastisk. Han forklarte at han bare lukka øynene og håpa på det beste, sikt var det ikke lell.

Rikard tok neste tur opp og kurset Hussein (bildet øverst) i «Fra ploging til rail» ..Hva enn det betyr. Samtidig fikk PaPa kurs i bortoverskigåing av Guri, og det gikk aldeles strålende. De tøffeste satt ute i snødrevet til vi dro, noen satt inne på kafen og kosa seg med venner, noen aka med akebrett, mens de vågale og sprekeste dro opp i bakkene. Andre hadde gått på butikken og kom tilbake med svært fargerike, men smakfulle drops. Og alt mens vi alle kosa oss med kaffe over bål, kake fra kantina, medbrakt sjokolade, og blide glade elever overalt. Et herlig syn. Vi drar nok til neste år også:-)

alt