fbpx
Aglo 2 best på Aglo!

TEKST: tsj

Kampene mellom de to Aglo-lagene i volleyballserien har i vinter skapt mye godmodig krangel i kaffe- og lunsjpausene. Utpsyking av verste sort har vært hverdagskost de siste dagene.

Aglo 2 har vært den fremste eksponenten for utpsyking, og seiersbildet under ble faktisk tatt før kampen startet. Så sikre var de på seieren… På bildet over forsøker Odd Anders (t.h.) og Tor Helge (i midten) å forklare Trond (vi tror det er Trond…) fra 1-laget at Aglo 2 er best på skolen !

Aglo 2 åpnet kampen klart best og vant det første settet relativt klart. Aglo 1 kom sterkt tilbake da de vant 2. settet 27-25. I det siste og avgjørende settet var det (det må vel også Aglo 1 innrømme…) klasseforskjell på lagene og Aglo 2 dro i land en klar settseier.

På tabellen ligger Aglo 2 nå på en fjerdeplass med 20 poeng mens Aglo 1 er nest sist med sine 12 poeng. Dermed er vel diskusjonen om hvem som er best på Aglo avsluttet for godt skulle en tro.

alt

Vinnerlaget…

Et annet poeng er at Aglo 2 nå er best av alle stjørdalsskolene. Aglo 1 ligger bak, Ole Vig vgs. ligger bak og Trafikklærerskolen ligger bak.

På Aglo 2 spilte: Odd Anders, Lisbeth, Guri, Tor Helge, Olav og Tor-Steinar.

På Aglo 1 spilte: Thomas, Rikard, Marthe, Malla, Kari, Trond og Jan Erik.

PS! Aglo 2 spilte to kamper tirsdag kveld, men tapte den siste kampen 0-3. Forøvrig det første tapet på svært lang tid.

– Det gjør ingen verdens ting. I dag slo vi Aglo 1 ned i støvlene og fikk endelig slått fast hvem som er best, sa glade Aglo 2-spillere.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.