Mang en Aglo-elev fikk sin skidebut i formiddag. PÅ SVENSK SNØ!!! En kjempedag hvor hele Aglo vgs. dro på aktivitetsdag på Storlien.

Tre fullpakka busser pluss en hel haug med privatbiler bevega seg sakte, men sikkert østover fra Stjørdal, forbi Hegra, opp til Meråker og rett over grensa til våre fabelaktige naboer i øst.

Det var så mye som skjedde. Aking for de som ikke ville på ski. Grilling og kaffe for stort sett alle. En kjapp tur i butikken for noen, opp og ned i alpinbakken for svært mange og opp og bort og ned på langrennski for mange andre.

Mange av elevene våre kommer fra land hvor ordet ski forbindes med noe eksotisk og sært. Klart det blir mange skidebuter når en slik gjeng hopper ut av bussen i snørike Storlien.

Undertegnede dro ut på «bortoverski» med et par av våre nye landsmenn. Kjempemoro. En sta gjeng som kjempa seg oppover og drista seg nedover. Knall og fall og opp igjen. Og da undertegnede tok en ufrivilig liten salto i løypa viste de også at de kunne le… HØYT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snaue ti minus, flau bris og forsiktig hei-på-deg fra sola sørga for en trivelig dag. Lite matte og norsk, men mye trivsel.