fbpx
Nybygget tatt i bruk!

Julaften, 17.mai og den tradisjonelle markeringen av seriegull til Rosenborg og 19. mars på en gang. Omtrent slik føltes det visst å være gymlærer på Aglo vgs. i dag. Etter å ha brukt hele Stjørdal kommune som gymanlegg, kunne de i formiddag ta i bruk et flunkende nytt anlegg. HURRA!!!

Det skjedde altså i formiddagstimene, og VG1 SES var først ute. VG2 på HO-avdelinga vår, ble slått med et knepent langfriminutt…

– Endelig. Fra nå av skal vi ha gymnastikk i vår egen gymsal. Det har vi venta lenge på, sier gymlærer Henrik Voll. I dette skoleåret har Aglo-elevene anført av sine gymlærere fartet Stjørdal rundt på jakt etter lokaliteter. Skauen, fjellet, landeveien, skøytebanen, Fjellhallen, gressplena bak skolen osv. Kreativ jakt med et egentlig godt resultat. Men nå er altså nybygget vårt mer eller mindre klart til bruk.

aglo.no stakk selvsagt innom og likte i likhet med Henrik det som dukka opp innenfor veggene på det nye, store skolebygget vårt. En gymsal hvor vi kan gjøre det aller meste som kan gjøres i en skikkelig gymsal. Stort golvareal, høyt under taket, et mykt og godt golv og oppmerket bane for badminton, håndball, basketball og volleyball. Og i rommet ved siden av et stort treningsrom som i disse dager blir fylt opp med ulike treningsapparater. Lekkert!

Gymgjengen som altså har levd litt på legd i år fant altså grunn til å feire i går.

– Må bare innrømme at det er litt julaften og 17. mai i dag. Vi koser oss, og elevene ser ut til å like seg veldig godt. Med det nye anlegget kan vi gjøre langt mer i gymtimene enn vi kunne gjøre i det gamle anlegget. Selve åpninga av gymanlegget blir vel markert med at lærerne møter et sammensatt elevlag i volleyball. Å vinne en slik åpningskamp blir store greier, forteller Henrik Voll.

Rett etter påske vil også de nye klasserommene bli tatt i bruk. De er omtrent ferdioge, men mangler innredning som pulter, tavler osv. Sluttarbeidet med selve storstua, AUDITORIET, tar også til etter påske. Går det slik vi håper er det ferdig i løpet av sommeren.

 

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.