fbpx
Skidebutantenes STORE dag

En eller annen dag i mars – alltid skidag på Aglo. Årets dag var rett og slett i dag. Og haugevis med Aglo-elever debuterte i år som skiløpere – på helsvensk snø. Storlien med andre ord.

Vi har en del elever som ikke akkurat er vante med ski, snø, blå skivoks og nedoverbakker. Nå i ettermiddag er de færre. Mange av dem hadde ski under fotsålene for første gang.

– Vanskelig, vanskelig, men jeg SKAL klare det. Jeg skal klare det…, sa Nezar Issa fra 3AFA. Han holdt ord, selv om det underveis resulterte i en del fall og en brukken skistav. Men ingen andre brudd…, heldigvis.

Carine Uwimana fra samme klasse tok mot til seg 20 minutter før bussavgang. På med skisko og ikke minst ski, og så bortover….og litt oppover….og brått nedover. Men som hovedbildet vårt viser; det var stil over Carine.

– Ohhhhh, help. Ohhhh, help me. Yessss, var noen av de mange engelske glosene Carine øvde på underveis. Flott.

Ellers aking, oppoverski, bortoverski og nedoverski….., og Coop Storlien.

En av de tøffeste av de mange tøffe.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.