fbpx
Se Aglo fra alle kanter

Aglo forandrer seg. Skolen utvikler seg – og bygningsmassen vår endrer seg. Hjemmesida er stedet som forteller om det som skjer.

I lufta med kamera: ERLING SKJERVOLD

På bakken med kamera: BØRGE WAHL/TOR-STEINAR JOREM

Har du ikke vært på Aglo de siste ti åra vil du slite med å kjenne deg igjen. Bygg rives og bygg settes opp. Gamle bygg fikses opp. Aglo er med andre ord i en rivende utvikling. Puhhh, endelig ferdig tenke vi da Idrettsbygget stod ferdig sist høst. Neida, nå er vi i ferd med å legge planer for å utvide Verkstedbygget. Mer skal inn og på plass.

Ferskeste bilde av skolen vår. Tatt 5. mars. Et nytt lite snøfall kler Aglo og Forbordsfjellet i bakgrunnen.

Et bilde av Aglo vgs… Det er rett og slett lettere sagt enn gjort. Vi har rusla rundt på området uten å finne stedet hvor vår kjære Canon kan greie å fokusere på hele området. Plent umulig… Hva gjør man så?

Jo, vi får noen til å fotografere oss fra himmelen. Fotograf Erling Skjervold har en del familiære bånd til skolen vår, og han tok utfordringen. Opp i fly, fly over Aglo og knips i vei. Her er dermed det resultatet vi har lett etter i lang tid.

Idrettsbygget, Undervisningsbygget, Låven, Verkstedbygget, Villa Form, Barnehagen og Rødstua. Sistnevnte bygg er det desidert eldste (ca. 1885), og utvilsomt det mest skrøpelige. Idrettsbygget er det nyeste, mens Låven på mange måter framstår som stasbygget og kjennemerket vårt.

Klikk her og les mer om Aglo-historien.

Men noen savner kanskje «gamle» Aglo. Eller Solhaugen Helseheim fra midten av forrige århundre. I vår lille billedmontasje har vi fått plass til noen gamle bilder også. Og så har vi selvsagt tatt oss en rusletur med Canon’en vår. Og naturfaglærer Børge Wahl har ALLTID kameraet klart.

Mimring og framtidsblikk er gøy!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.