fbpx
Samarbeid må til!!!

Enkelt og greit; samarbeid må til for å lykkes på Aglo. Hele Aglo bærer preg av at vi vil og skal jobbe sammen for å nå målene våre.

Du kan se flere bilder på Aglos facebooksider. Klikk på DENNE linja

Tre dager er unnagjort. I dag (20. august) «glemte» vi delvis norsken og matten, og sørga i steden for at vi fikk testa ut samarbeidsevnene våre.

Billiardbordet ble testa. Hvordan det gikk sier vi ingenting om. Ikke interessant i det hele tatt…

Undertegnede er kontaktlærer for en av AF-gruppene.  Vi fikk testa evnene våre skikkelig. Ganske sikkert var gruppen den mest internasjonale som noen gang har vandra rundt på Aglo. Ei fra Norge, ei fra Island, en fra Kosovo, en fra Somalia, ei fra Chile og ei fra Belgia. Hadde resten av verden samarbeidet som disse ville vi levd på en fredelig klode.

Men vi var kjempegod til å skåre mål – sammen!

Bildene våre viser litt av det vi var igjennom i løpet av dagen. 27 poster gjennom hele Aglo-komplekset. Volleyball, styltegang, spindelvev, spikerslåing, drift-info, dopause, small-talk og mobbeprat.

Og vi fikk til og med en av gruppedeltakerne til topps i klatreveggen vår.

Blant mye annet.

Artig opplegg hvor klokka blant annet stod i sentrum. «Stafett» med 27 lag på 27 poster er ikke enkelt å organisere. Men vi samarbeida godt og fiksa det enda bedre.

Sånn skal det males – muligens…

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.