fbpx
De skal maratonstrikke på NRK2

 

Dette er ikke tull, og vi som kjenner kvartetten Malmfrid Ervik, Jeanette Hansen, Maren Flatås og Ine Strand Fossmo er alt annet en sjokkerte. Kvartetten er rett og slett hekla sammen for en dose galskap; med eller uten garn og strikkepinner. To vrange og to rette, så kan de krangle innbyrdes om hvem som er rett og vrang…

Høytidlig invitasjon til pressekonferanse dukket opp i innboksen. Proft opplegg, men bare aglo.no hadde vett til å forstå at ideen bak pressekonferansen ikke var tull.

– Vi skal strikke fire og en halv time direkte på TV. I løpet av sendingen skal vi både strikke og montere. Klokka 24.00 må vi være ferdige, forteller Ine, Maren, Jeanette og Malmfrid.

Hva som skal produseres foran det norske folk nekter de å kommentere. Det er en hemmelighet mellom damene og NRK2. De har fått oppgaven, og mener den skal kunne løses bortimot perfekt.

 

Pressekonferanse med aglo.no som eneste innbudte… f.v. Malmfrid Ervik, Ine Strand Fossmo, Jeanette Hansen og Maren Flatås.

– Det er mye mer enn en klassisk sokk, men ingen «bilgenser», forteller de fire. «Bilgenser» laget de i sommer med solide medieoppslag som resultat. aglo.no pressa likevel beinhardt på for å få dem til å røpe produktet. Vi kan røpe såpass som at det dreier seg om noe som skal passe på en  . . . . . . . k . . .

Hurtigruta minutt for minutt, Bergensbanen minutt for minutt og nasjonal vedkveld over 720 minutter. Dette er neste kapittel i den særnorske underholdningsvarianten «Hvordan lage TV ut av ingenting». Nasjonal strikkekveld fra klokka 19.40 fredag 1. november til klokka 08.30 lørdag 2. november; minutt for minutt. Strikking live på TV natta gjennom er i de flestes hode spinnvilt.

NRK fikk høre om Taunus-genseren til Jeanette og Ine, og dermed var et av hovedoppslagene i den direktesendte strikkinga sikret. For å forsterke strikketeamet ble rutinerte strikkere som Malmfrid og Maren hyra inn.

De skal altså strikke noe til noe… De har fått lov av NRK2 til å tjuvstarte litt siden fire timer live på TV blir i knappeste laget.

Gamle Salhus Tricotagefabrik utenfor Bergen vil fungere som NRK-studio under maratonstrikkesendingen. Mye rart skal visstnok skje i løpet av de tolv timene, men i studio skal jentene våre strikke, strikke, strikke og montere. Omtrent som på lille julaften i NRK. Masse koseprat og mange småturer innom gjengen som jobber seg halvt i hjel med ribben. Det er vel de sistnevntes rolle Maren, Jeanette, Maren og Malmfrid skal ikle seg…

Kvartetten har for øvrig spesialbestilt et par-tre kilo garn i fargene svart, orange fra Garnstua i Inderøy. Av andre innslag i sendingen kan nevnes et verdensrekordforsøk i øvelsen «fra sau til genser på kortest mulig tid». Våre jenter er ikke med her; trolig på grunn av manglende erfaring med sauer…

Altså; fredag 1. november klokka 19.40 på NRK2. Og damene har gitt aglo.no et løfte om å si noen pene og velvalgte ord om arbeidsplassen sin!

Vi kommer tilbake til saken; blant annet har frisøravdelingen vår tilbudt hårstylig m.m. før avreise til Bergen.

Dette laga de sist. En bilgenser…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.