Sjekk kantinas bidrag 23.11

Nå skjer det noe overalt på Aglo. Det produseres og skapes foran julemarkedet vårt lørdag 23. november.

Hjemmesida prøver å holde seg oppdatert, men det er neimen ikke enkelt å følge med. Men vi skal gjøre vårt aller beste de siste 15 dagene før markedet vårt.

Denne gang har vi havna der vi ofte havner…; på kjøkkenet og i kantina. Alltid noe godt derfra.

Med god hjelp fra Guri «Bærplukker» Fornes Drop, bidrar kantina i år med egenprodusert aroniasaft og – gele. Og ikke bare det. De har fiksa hjemmelaga villbringebærsyltetøy og eplesmør til årets julemesse.

Rakk du ikke årets store «ut-på-tur-for-å-plukke-bæra-vi-alltid-plukker-TUR» i skogen så er det fortsatt et håp. De superdelikate produktene vil selvsagt bli sentralt plassert i idrettshallen vårt lørdag om to uker.. Der kan de kjøpes!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Last mer

Instagram poster
Gratulerer med dagen!🇧🇻🥰Hilsen elever og lærere på Villa Form❤️ Takk for oppdraget, Skatval 17.mai-komité!!

#aglo #aglovgs #aglofbie #17mai #17maikrans #krans #fbie #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign @aglo_fbie @aglovgs
For ei produktiv, kreativ, bærekraftig og artig uke vi har hatt Villa Form🌞🤩🦸‍♀️. 
@aglo_fbie #aglofbie #aglovgs #bærekraftig #kvislabakkenskole #innovasjon #vikansgartneri
I anledning bærekraftsuka har de ulike avdelingene deltatt i en innovasjonscamp der de har lagd bærekraftige produkter! Flinke og kreative elever!
Følg oss