Vi har knapt nok starta på november, men TIP-gjengen er i julemodus…, og de har vært der lenge.

Det handler om Aglos julemarked lørdag 23. november. Der bidrar ALLE på Aglo. Hjemmesida er i disse dager i full gang med å kartlegge aktivitetene rundt om på skolen. Hva kan vi forvente oss den dagen julefurua vår (den vakreste vi har sett, og vi har sette mange…) står der med alle lysene tent.

Vi kan jo anbefale anskaffelse av en ekte lommegrill. Den har vi aldri prøvd før. Heller ikke sett noen gang… Mohammad Adnan Hmeidosh står bak ideen, og den ideen er rimelig lekker.

Og slik ser lommegrillen ut når den er klar til bruk.

Han har den i hendene på hovedbildet vårt helt øverst i saken. En liten nett sak som kan stikkes i innerlomma på ei ytterjakke. Eller i baklomma hvis lomma er ekstra stor. Den består av to sylindere samt et tjuetalls stålspiler. Fire av dem utgjør beina og resten selve grillflata. Etter bruk trekk spilene ut og putt dem i den ene sylinderen. Og finalen til slutt: De to sylindrene passer sammen som hånd i hanske. Den gode grillopplevelsen er over.

Og vi har mer på TIP-lageret. De har flere typer griller å by på. Grill til å grille go’saker på. Kanskje få litt ekstra fart på kaffekjelen også. De som har vært ute vet at kaffe er best når den kokes under ekte varme.

Gutta våre på bildet står på som bare det. Dette er garantert grillene naboen IKKE har. Legg også merke til gutta som slapper av med kaffekoppen i bakgrunnen. Det er lærerne på TIP…

Dette er bare noen få av de aktuelle produktene TIP vil selge på julemarkedet. I tillegg vil de andre Aglo-klassene på DH, SES, AF, Bygg og HO gjøre alt de kan for å lage like flotte produkter som TIP. Vi i hjemmesideredaksjonen vil i dagene fram mot 23. november by på små smakefulle reportasjer fra produksjonene rundt omkring.

Men; en ting til fra TIP! Hva skjer egentlig med bilene våre i disse dager. Jo, de blir bare mer og mer skitne. Møkkete til og med. Hva gjør man da? Her er vårt JULEMARKEDFORSLAG. La TIP-gutta få disponere bilen noen minutter.

I underetasjen på Verkstedbygget er det vaskehall. Gjengen på TIP tilbyr helvask utvendig. Grundig, profesjonelt og billig. I tillegg slipper bilen å være alene mens eieren er er på julemarked og koser seg på egen hånd. I fjor ble bilvasken en suksess. Derfor har TIP utvida ressursene denne gangen. Bilene til våre gjester skal bli så fine, så…