fbpx
Silje til VM – vi har VM-trøya!

Dette kan være en helt OK julegave. Silje Katrine Waades landslagstrøye – en signert utgave. En av toppgevinstene i utlodninga på Aglos julemarked 23. november.

 

KLIKK PÅ BILDET AV SILJE, OG HØR HVA HUN SIER TIL ALLE SOM LESER AGLO.NO

Silje Katrine Waade altså. Det er ikke helt tilfeldig at det er hennes trøye. 25-åringen er stjørdalsjente, har spilt for Byåsen og nå Vipers Kristiansand. En rekke landskamper har det også blitt med EM-gull i Sverige for tre år siden som det STORE høydepunktet. Dette kan hun toppe når hun tar på seg landslagstrøya for å spille for Norge i VM i Japan første halvdel av desember.

Når man er stjørdaling så kjenner man til Aglo. Det gjør Silje Katrine også. Mamma Janne Waade kjenner de fleste av oss. Lærer på HO-avdelinga på Aglo i en årrekke. I år har Janne permisjon på grunn av ett års flytting til Tyskland. Kanskje drar mammaen til Japan også… Ingen på Aglo blir forbauset hvis hun krysser kontinentet iført norsk supporterutstyr.

Med andre ord; Silje Katrine Waade er så definitivt jenta vårres i VM!

Silje Katrine har 35 A-landskamper og har dundret ballen i mål 42 ganger. På landslaget mest kjent for sin rolle som spillende mur i verdens beste forsvar. Å møte Silje Kartrine beskrives som en koselig opplevelse, å møte henne når hun står i forsvar er derimot sett på som et lite mareritt.

Og dette sier landslagssjef Thorir Hergeirsson om VM-uttaket av Stjørdalsjenta:

– Silje er en av de spillerne som skal være med å bygge et solid forsvar i VM. Hun har også bra potensial angrepsmessig, sa  han etter at Silje Katrine fikk plass i VM-troppen.

Verdensmesterskapet starter i japanske Kumamoto 30. november. Finalen avvikles samme sted 15. desember. Vårt forslag er at vi følger med på det som skjer der borte i Japan. Knallharde Silje i forsvar, og noen skikkelige venstrehåndsskudd signert Silje i motpartens mål. Gjerne på ettermiddagstid søndag 15. desember.

På julemarkedet vårt går inntektene våre til bistandsprosjektet Mercy Ships. Vi skal selge og selge og selge egenproduserte produkter – og vi skal ha utlodning. Blant annet den signerte landslagstrøya til Silje Katrine. Av andre gevinster kan vi nevne en førsteklasses utendørs sittegruppe laga på Bygg-avdelingen, muligens en signert RBK-trøye samt en tur mellom himmel og jord…, sammen med Lars Tore Strand som tilbyr tandemhopp med Paragliding… En supergevinst for de dristige.

En slik opplevelse kan vinnes på Aglos julemarked…

 

OG ÅRETS JULEMARKED ER LØRDAG 23. NOVEMBER 13:00-16:00. GRATIS INNGANG OG PARKERING

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.