fbpx
Lørdag er Aglo stedet

Førstkommende lørdag er det klart for tidenes andre julemarked på Aglo. Det merkes godt på både lærere og ikke minst elever.

Hjemmesida har som sagt vært innom de aller fleste klassene for å sjekke hva som skjer FØR julemarkedet. I dag havna vi rett og slett i verkstedet til Bygg-avdelingen. Masse elever som var opptatt med matte, norsk, engelsk, samfunnsfag osv., og en enslig avdelingsleder, Olav Teigen, som drev og sorterte byggprodukter til julemarkedet.

– Vi har brukt to praksisdager i uka etter høstferien. En flott måte å kombinere pensum, praktisk arbeid og det å gjøre noe positivt for andre, sier Olav.

I fjor ble insektshotellene rett og slett en slager som ble utsolgt omtrent umiddelbart. I år har elevene på Bygg produsert mer enn tretti insektshoteller. Pris pr. hotell blir trolig 150 kroner. En nyttig investering for alle hevder Teigen. Det er ikke bare humlene som er nyttige i hagen. Andre innsekter har også en viktig funksjon. Bygger du et insektshotell hjelper du innsektene med en plass å bo, og du hjelper både insekter og planter i hagen din.

I tillegg har gjengen på bygg laget forskjellige trefigurer. Biler, båter etc. Og på lørdag vil det være mulig å lage sin egen fuglekasse. Sammen med vg2 (Barn og Ungdom) arrangerer Bygg verksted for barn lørdag. Og da kan altså ungene få skru sammen sin egen fuglekasse.

Julemarkedet er lørdag kl. 13:00-16:00. Gratis inngang og parkering

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.