Hundrevis av vårruller. Er det noe denne kvartetten kan så er det å lage vårruller. Vi fikk ikke prøvesmake i dag,  men vi har veeeeldig lyst til å prøve, da.

Supatta (t.v.), Sayeh, Frazana og Thabthim var blant HEA-elevene våre som trolig er litt leie av å produsere vårruller akkurat nå…

Og vi sjekker og vi sjekker. Nå har vi også sjekket hva som skjer på HO-avdelingen (Helse og Oppvekst) ei uke før vi skal arrangere årets julemarked her på Aglo. Det har nemlig tatt helt av.

Det må bare innrømmes; aglo.no liker mat… ikke minst litt sånn eksotisk mat. Vårruller for eksempel. Hundrevis av vårruller ble laget på HO-kjøkkenet. Med andre ord; klart for tidenes vårrullsalg her på skolen vår.

Vg2 BUA + noen kjempeivrige lærere i kreativitetsmodus.

Ut av kjøkkenet inn på klasserommet til vg2 BUA (Barne- og ungdomsarbeiderfaget). Tema: idémylding og utprøving av mulige og umulige idéer. Sammen med Byggavdelinga vår skal BUA ha julemarkedverksted. Målgruppe: de litt yngre blant oss. Mens de gamle blant oss fyker rundt på skolen skal unger skape noe. Små figurer av tre, papir eller småtterier fra naturen. Kun begrenset av fantasien.

Vi har det altså både travelt og litt morsomt på skolen om dagen. Nøkkelord: aktivitet, kreativitet og julemarked.

Med andre ord: LØRDAG 23. NOVEMBER 13:00-16:00