JIPPI!! Shaima fra Aglo lyktes. I Skole-NM i frisørfag i dag fikset hun alt som hadde med hår å gjøre. Hun vant en flott bronsemedalje i knallskarp konkurranse med landets aller beste frisørelever.

«Gratulerer Shaima.»

Hilsen alle oss på Aglo vgs.

 

Shaimaa Emad Mourad gikk først til topps her hjemme i Trøndelag. Dermed fikk hun representere hele Trøndelag i NM som ble arrangert på Hamar Katedralskole. Selve konkurransen foregikk i formiddagstimene i dag. Og; hele klassen hennes på Aglo fikk være med som tilskuere. Artig; ikke minst siden dette var første gang Aglo vgs. har oppnådd pallplass i Skole-NM.

Shaimaa i aksjon i NM-finalen i formiddag.

Vi fikk tak i Shaimaa og de andre jentene da minibussen dere nettopp hadde startet på hjemturen til Stjørdal nå i ettermiddag. Vi registrerte god stemning i bussen.

Her er bronsevinnerens egen dom over prestasjonen sin i dag:

– Jeg er fornøyd både med resultatet og den jobben jeg gjorde. Det var både spennende og ikke minst artig å være med på denne konkurransen. Jeg lærte også veldig mye ved å se på hva de andre deltakerne gjorde, fortalte 28-åringen.

Vi fikk også en kort prat med læreren til Shaimaa. Marte Fleischer innrømmer at hun er litt stolt.

– Hun var veldig flink. Dommerne uttalte seg ikke om hver enkelt deltaker, men de sa at frisørelevene holdt et veldig høyt nivå i årets konkurranse, sier Marte.

Som i fylkesfinalen var tema FANTACY.

– Shaimaa brukte samme frisyre, men hun har jobbet videre med temaet. Og jeg tror hun var mer fornøyd her i NM enn hun var i trøndersk, sier Marte Fleischer.

Shaimaa hadde som sagt følge av fem medelever samt to av lærerne sine, Marte Fleischer og Trude Weisser. Det ble dermed en super tur med både faglig og litt ikke-faglig(…) innhold. En fin opplevelse rett før påskeferien.

Shaimaa (t.v.) og gjengen hennes. Hanna, Thea Elise, Juliane, Maren og Iris. En fargerik gjeng.