I dag var den nest største volleyballdagen på Aglo i skoleåret 2021/22. SEMIFINALER. De fire beste klassene på hele skolen braket sammen. Målet var kort og godt dette: Å få spille finale på torsdag. Deretter retten til å kunne kalle seg Aglo-mester!

Først; Vg1 HOA (Helse- og oppvekstfag) mot Vg2 SR (Salg og reiseliv). Et svært kvinnedominert HOA-lag var i kjempeslag og tok kommandoen fra første ballveksling. Før vi ante ordet av det ledet HOA 23-3. De roa seg litt ned mot slutten av kampen, men vant altså til slutt med sifrene 38-14! RÅTT er vel et dekkende begrep om hva laget presterte.

Vg1 HOA (på høyre side av nettet) mot Vg2 SR.

Lagets styrke: definitivt knallharde og ikke minst presise server. De fant Vg2 SR aldri helt ut av.

I dagens andre kamp ble det et internt oppgjør i 3PBA-klassen. Der er volleyballinteressen såpass stor at de stilte med to lag i turneringen. Og de to lagete møttes altså i den andre av dagens to semifinaler. Hovedbildet vårt viser kjempeinnsats også i dette knokkeloppgjøret.

Vg3 PBA-1 vant til slutt hele 38-15 etter en velspillende kamp med flere lange og gode ballvekslinger. Her var det smasher, blokker og gode opphentinger.

Hvis vil skal peke ut en favoritt i torsdagens finalekamp må det bli laget fra………. (vi tørs itj…). Finalen spilles klokka 14:30 på torsdag. Velkommen til storkamp i gymsalen! Kampen vil også bli overført på storskjerm i auditoriet for de som ikke får plass i gymsalen vår.

I billedmontasjen under glimt fra formiddagens to kamper. Klikk på bildene for å få større bilder