fbpx
Finalelagene er klare

I dag var den nest største volleyballdagen på Aglo i skoleåret 2021/22. SEMIFINALER. De fire beste klassene på hele skolen braket sammen. Målet var kort og godt dette: Å få spille finale på torsdag. Deretter retten til å kunne kalle seg Aglo-mester!

Først; Vg1 HOA (Helse- og oppvekstfag) mot Vg2 SR (Salg og reiseliv). Et svært kvinnedominert HOA-lag var i kjempeslag og tok kommandoen fra første ballveksling. Før vi ante ordet av det ledet HOA 23-3. De roa seg litt ned mot slutten av kampen, men vant altså til slutt med sifrene 38-14! RÅTT er vel et dekkende begrep om hva laget presterte.

Vg1 HOA (på høyre side av nettet) mot Vg2 SR.

 

Lagets styrke: definitivt knallharde og ikke minst presise server. De fant Vg2 SR aldri helt ut av.

I dagens andre kamp ble det et internt oppgjør i 3PBA-klassen. Der er volleyballinteressen såpass stor at de stilte med to lag i turneringen. Og de to lagete møttes altså i den andre av dagens to semifinaler. Hovedbildet vårt viser kjempeinnsats også i dette knokkeloppgjøret.

Vg3 PBA-1 vant til slutt hele 38-15 etter en velspillende kamp med flere lange og gode ballvekslinger. Her var det smasher, blokker og gode opphentinger.

Hvis vil skal peke ut en favoritt i torsdagens finalekamp må det bli laget fra………. (vi tørs itj…). Finalen spilles klokka 14:30 på torsdag. Velkommen til storkamp i gymsalen! Kampen vil også bli overført på storskjerm i auditoriet for de som ikke får plass i gymsalen vår.

I billedmontasjen under glimt fra formiddagens to kamper. Klikk på bildene for å få større bilder

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.