Så lenge som det er snø – ja, så er det vinter og skimuligheter! I går dro derfor HO-avdelingen på sin tradisjonelle interne skitur til Selbu Skisenter. Herlig rett og slett.

Været var som kjent mer påske enn vinter, og med fyr på kaffekjele og grill ble stemningen helt «påske.» Noen gikk på ski, noen hoppet… Kari var grillchæf og viste også stor balansekunst med både å hoppe, og ikke minst bli stående etterpå. Magnus derimot fikk seg – som alltid  – noen solide snødykk i etterkant.(se under…)

Hoppbakken hadde elevene laget, og det var flere som våget seg utfor. Så var det mange som akte og andre igjen som slappet av i sola med og uten påskekrim.  Alle var med på felleslek og dagen ble i god HO-ånd viet til å bli gode på å være sammen og gode på å aktivisere. Her var det øvelser for både barn, ungdom og eldre.

Vi er rett foran påske, og påske, ski og grilling hører jo sammen. Og Guro er definitivt av den mening at en god påskekrim er en annen viktig og kanskje uunværlig påskekomponent. Å sitte ute i sola med snø rundt seg er supert. Skjer det med en god krim foran seg blir det om mulig enda bedre. Ikke sant?

Alle var enige om at det hadde vært en super dag. Vi lånte ski og alt annet utstyr av BUA på Stjørdal, og det kan varmt anbefales