fbpx
Sesongstart med smell og smil

Vi oppdaga det så seint som i går. Aglo 1 mot selveste Aglo 2 i sesongpremieren i volleyball. Rosinen i pølsa med en gang.

Dermed het stemning i hele går. Fra den første kaffekoppen i 8-tida, via salaten til lunsj og helt fram til klokka var 22.00 og prestisjekampen unnagjort.

Tross intern strid om retten til å kalle seg «BEST PÅ AGLO»; vi er rett og slett veldig glade i hverandre.

Aglo 2 gjorde som så ofte før da de slo Aglo 1 med settsifrene 2-1 (25-14, 24-26 og 15-11). Sju av oss mønstrer dermed med et bredt glis på jobb i morgen, mens de øvrige kanskje vurderer hjemmekontor eller noe i den dur. Morgendagen vil vise.

For ordens skyld; vinnerlaget  bestod av: Corbin, Tor-Helge, Gunnar, Jan Erik, Monica, Tor-Steinar og Ann Helen.

Taperlaget bestod av: Malla, Thomas, Henrik, Pernille, Trond og Guri.

Vi har jobba godt for nok en gang å stille to lag på beina. I år har vi miksa, fiksa og byttet om på de to Aglo-lagene. En hit – to dit – en tilbake dit – og to over hit. Resultatet – skulle det vise seg – var to lag som ikke var alt for samspilte. Men hvilket potensiale!

Men du store all verden for en kamp det likevel ble. Ingen taper årets kamp sånn helt frivillig. Skjønt; noen på Aglo 1 vil nok hevde at de tapte kampen for å være barmgjertige mot gjengen på Aglo 2. Dem om det…

PS! Etter å ha gått tre sett i lære hos Aglo 2 måtte Aglo 1 spille kveldens kamp nummer to (hvilket de oppdage sekunder før kampstart…). De møtte nemlig HINT (Høyskolen i Nord-Trøndelag) bare minutter etter tapet mot Aglo 2. Da hadde Aglo 1 lært såpass mye at de slo til med seier 3-0. Fantastisk revansje!

Hvis du vil holde deg oppdatert på alt som skjer på volleyballfronten på Aglo kan du klikke på denne lenken –  deretter Stjørdal volleyball 2.

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.