fbpx
Så har vi stemt!

Nå er Aglo-valget unnagjort. Rett for klokka 12.00 i formiddag ble den siste stemmeseddelen lagt oppi valgurnen vår. Neste tirsdag (5. sept.) får vi resultatene. Hva stemte skole-Norge og hva stemte Aglo-elevene?

I går hadde vi som kjent skoledebatt og valgtorg hvor de ulike partiene fikk en mulighet til å presentere seg. Elevene våre satt igjen med mange inntrykk, og fikk natta til å tenke seg grundig om. «Hvilket parti er jeg mest enig med?» Gymsalen var omgjort til et stemmelokale med mantall, stemmeavlukker, partisedler og valgurne. Omtrent slik det kommer til å bli i det ordinære fylkes- og kommunevalget 11. september.

Bak forhenget ble den endelige avgjørelsen tatt.

Elevene stod i kø, de trakk for forhenget og ble møtt av en hel haug med stemmesedler. Hva som foregikk bak forhenget vet vi ikke, det blir den enkelte elevs egen lille hemmelighet. Også kalt «anonymt valg».

Nå står stemmetelling for tur. Resultatet fra Aglo-valget sendes så videre. Ingen får vite noe før klokka 19.00 kommende tirsdag. Svært mange er spente på resultatene fra skolene. De pleier nemlig å gi et lite signal om hva som kan skje i det ordinære valget. Derfor vil selvsagt hjemmesida legge ut resultatene straks de blir offentliggjort. Følg derfor med neste tirsdag!

Hvordan foregår egentlig et valg? Det fikk elevene vite i dag.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart