fbpx
Absolutt siste dag med gjengen

Det er over, helt over. I alle fall for halvparten av oss. Litt godt og litt vemodig. Det koster litt å si takk og farvel og lykke til videre. I dag var det absolutt siste skoledag for alle VG1-elevene våre. VG2 og 3 må vente til i morgen.

Bildet over viser lærere og elever på HO-avdelingen vår. Ginta, Monica, Thu Hien, Anette og Helene

Nynorske verb, engelske ord og utrykk, potenser, sveiseteknikker og hårføning m.m. «glemmes» i alle fall de neste to månedene. Ferie ER ferie. Basta!

«BANDET UTEN NAVN», det kvartproffe skolebandet vårt, spilte supert. Deilig og artig med comeback av spillgutta vårres.

Det ble et litt sånn annerledesår. I år som i fjor som i forfjor. Korona’en stoppa oss dessverre i å drive skole slik vi helst vil drive den. Men du verden, skoleåret 2021/22 har vært supert lell. De siste par månedene har vi hatt skole omtrent på «gammelmåten» (for de som husker den…)

Halve Aglo-familien var altså samlet i det flotte auditoriet vår i formiddag.

Diplomer ble delt ut, go’ord likeså. Her er oversikten over dagens diplom-elever:

«Tømrerbæstemora»

  • Årets redningsdamer: Frida og Christine
  • Årets pendler: Ola Anders
  • Årets tømrerbestemor: Anne
  • Årets trasker: Lars Emil
  • Årets triveligste spørsmålstegn: Sulaiman
  • Årets solstråle: Natnapas (PING)

Så kan folk flest sette seg rolig ned og reflektere på selvstendig grunnlag hva som er kriteriene for de ulike diplomkategoriene…

Pål Baxter(t.v.) overtok  stafettpinnen fra den kommende pensjonistduoen Solveig Salberg og Randi Avelsgaard. Nå er det HAN som lesere dikt på Aglo-avslutninger… En trippel-kombinasjon innen lyrikkens verden resulterte i en mer enn godkjent debut.

Rektoren vår, Gørild Joramo (t.h.) har bare noen dager igjen som Aglo-rektor. Hun hadde følgende å si til elevene:

– Også dette skoleåret har vært preget av korona. Vi har avlyst både turer og andre faste arrangementer. Økt fravær og avlyst eksamen har også vært en del av dette. Men alle dere som er her i dag har GJENNOMFØRT. Dere hart demonstrert stayerevne og det kan dere være stolte over! Jeg håper også at dere er fornøyde med den kunnskapen og kompetansen dere har tilegnet dere.Takk for i år! Alle vi på Aglo ønsker dere alt godt framover, sa avtroppende Aglo-rektor til den fine elevflokken sin.

Og i morgen følger AKT 2 av skoleavslutningen 2021/22. Da med Vg 2 og Vg3 i sentrum!

Formiddagen ble forøvrig avslutter med en improvisert boksekamp mellom matte/gymlærer Jens og Vg1-HOA-elev Emil. Et aldri så lite veddemål rundt temaet karakterer endte med at Emil fikk gleden av å utfordre læreren sin med boksehansker på. Klar poengseier til Emil!

 

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.