fbpx
Russ! Sjekk dette

– Russetida er gøy. Og vi vil at den skal bli husket som noe positivt. Vi er ikke ute etter å bruke pekefingeren. Vi vil bare gi noen velmente og gode råd.

Helsesykepleierne våre, Liv Johanne Rekstad og Eva Karin Evenhus (bildet over) står på for elever – og for russen vår. De satser på å møte dem der de ofte er.

– Vi har møtt russen både på Ole Vig vgs. og Aglo vgs. Men hvordan i all verden skal vi greie å si alt det vi har lyst til å si i løpet av ti minutter? Vi får det ikke helt til. Derfor opprettet vi Russehelse på Instagram. Klikk på lenken så finner du oss, forteller de to helsesykepleierne våre.

Sida mangler både en moralsk pekefinger, bastante formaninger og krav og og ikke gjøre hverken ditt eller datt. Det er ikke slik man snakker til russen i mai måned.

– Vi gir positive råd som vi håper russen vil følge. Hver eneste dag fram til russefesten slutter en eller annan gang etter 17. mai poster vi et lite budskap på Instagram. De som «følger» oss på Instagram får dermed et lite innspill hver dag, sier Liv Johanne og Eva Karin.

– Hvilke temaet tar dere opp?

– Mange. Men kort oppsummert handler det om fysisk helse, psykisk helse, seksuell helse og positivitet. Og som helsesykepleiere for skolene i Stjørdal kan vi kontaktes både på telefon og mail, sier de to.

Så derfor: gå til Instagram og følg  russehelse

Slik treffer du helsesykepleierne våre:

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.