fbpx
Rusfri med trønderpreg!

Hovedfokuset i dette nummeret er alkoholreklame. Rapporten  «Fakta om alkoholreklame» som Blå Kors i februar sendte til alle representantene på Stortinget. Sammen med Blå Kors Internasjonale Forbund (IFBC) har Blå Kors Norge sett nærmere på den globale alkoholindustrien og dens PR og markedsføring. En solid oppdatering på emnet får du altså i Blå Kors-magasinet.

Du vil også finne interessant stoff om de fire skolene Blå Kors driver. På Hop, Seiersborg, Øvrebø og Aglo blir den enkelte elev sett. Trivsel og trygghet er grunnleggende premisser for god læring, og det er et sterkt samhold blant de ansatte ved skolene. De fire Blå Kors-skolene skiller seg definitivt ut. Blant annet kan du lese om da Aglo skiftet klasserom fra Skatval til Stortinget…

Lade Behandlingssenter Blå Kors har fått nye lokaliteter – og flere muligheter. Rusfri har også sett nærmere på et par av prosjektene på Lade BS.

Kompasset dukker opp i stadig flere byer. I Oslo kastet ORDFØRER FABIAN STANG glans over åpningen av Kompasset Oslo. I magasinet kan du lese om hans tanker rundt hvordan det må være å vokse opp i et rusbelastet hjem. Les mer om hvordan på side 22 i Rusfri.

Med andre ord; dette pluss mye mer gir et allsidig og spennende mars-nummer av Rusfri.

Bladet vil bli sendt til våre virksomheter og til abonnentene før påske. Det er også mulig å laste bladet ned som PDF-fil ved å klikke på denne linja.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart