fbpx
En siste Aglo-hilsen til Tin

Daglig leder Odd Anders With er i likhet med alle andre på Aglo sterkt preget av det triste budskapet vi fikk da vi møttes på skolen sist mandag.

– Først vil jeg takke for fellesskapet og alles deltakelse under minnemarkeringen tirsdag i forbindelse med vår gode elev Kyaw Hla Tun Tin sin bortgang. Det ble en verdig og verdifull samling koblet til vårt store tap, sier Odd Anders.

Kyaw Hla Tun Tin er opprinnelig fra Burma, men har bodd de siste årene i Norge. Drømmen hans var å bli snekker slik at han kunne få en økonomisk trygghet. En trygghet han måtte ha for å bli gjenforenet med kona si og de tre barna. I dag bor de i en flyktningeleir på grensen mellom Burma og Thailand.

Nå sitter familien igjen med store utfordringer. Hver eneste måned har Tin sendt pengebeløp til familien sin.

– Det er med denne bakgrunnen vi ønsker at alle, både ansatte og elever, skal få en sjanse til å gi en gave til familien. I tillegg vil Aglo vgs. vil bidra, slik at den samlede gaven kan bli et godt og merkbart bidrag i en tung situasjon for familien. I samarbeid med flyktningetjenesten her på Stjørdal vil vi også ta ansvar for at pengene kommer uavkortet frem til familien, avslutter Odd Anders With.

Skolens elever og ansatte gav før påske en minnegave til Tins familie. Totalt ble en gave på hele 20 000 kroner sendt. Hvis du ikke har hatt muligheten til å gi en gave, kan du bruke følgende kontonummer:

AGLOS HJELPEFOND

alt

konto

1203 91 82724

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.