fbpx
Rødt, gult eller grønt

Vg1 TIF (Teknologi- og industrifag) lager (nesten) ordentlige trafikklys. En vinn-vinn-situasjon. Skoleunger i kommunen får lære og praktisere trafikkregler, mens TIF-gjengen praktiserer det de har lært i skoletimene.

Bildet vårt over viser TIF-lærer Tor Helge Akselvoll og de to trafikklysene som TIF har laget. Det ene brukes av Aglo Barnehage Eventyrhuset, mens det andre skal brukes av grunnskolene i kommunen.

– Her har vi kombinert mange fagområder. TIF-elevene får se at det de produserer på skolen kan brukes til noe nyttig. Samtidig skal trafikklysene produseres. Vi planlegger, utfører metallarbeidet, programmerer og utfører elektrisk arbeid, forteller Tor Helge til hjemmesida. Et tverrfaglig prosjekt med mange fag involvert.

Barnehagen vår har tatt i bruk Vg1 TIF’s trafikklys.

Et av de to lysene er altså plassert på barnehagen. Og som bildet over viser; ungene tar dette på alvor. Nå er det altså grunnskolenes tur. Det er meningen at det ene trafikklyset skal brukes i forbindelse med trafikkdager i skolen. Allerede i månedsskiftet skal det brukes på Kvislabakken skole. Deretter står Skjelstadmark skole for tur.

Og…, begge lysene er tydelig merket. De er produsert på Aglo videregående skole!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.