fbpx
Prestisjeduell av en annen verden!

 

Det er med andre ord ukas tradisjonelle nyhetsquiz. Den alle elsker å vinne og alle hater å tape. En årelang vg3-tradisjon. Ny for årets elever, det årlige høydepunktet for kontaktlærerne.

Kontaktlærerne… Det er på den måten gruppene deles opp. Det er med andre ord en intens kamp mellom de seks kontaktlærerne. Hvem har de beste quizerne i elevgruppa si?

Danske-Bente gliste bredest før jul, og det har hun en tendens til å gjøre på nyåret også. Gruppa hennes (hovedbildet) leder etter de fire første ukene. Men det er tett, veldig tett.

aglo.no var der da Uke 5-quizen ble løst. En noe krevende omgang, syntes vi, da. Relativt enkel, syntes elevene…

«STILLINGEN!!!!» Kongetrøbbel i Spania, Sverige eller Belgia?
Slopstyle? Ka e d? – Vi vinn te slutt, sjø!

Eller hva? Fastlegesaken kunne alle, klubbtilhørigheten til Mats Zuccarello likeså. Noe trøbbel med den betente situasjonen i Ukraina, men full kontroll med Daft Punk (???) og «Get lucky». Mobilappen Kik er uproblematisk – det visste alle…, bortsett fra kontaktlærerne som styrte seansen.

Grovt oppsummert; gruppene til Bente og Rikard fikk tolv av tolv! Bente leder sammenlagt, men skal IKKE føle seg trygg!

Hverken Bente eller Rikard var til stede i klasserommet da yndlingene deres slo til. Rikard Ulseth ble sittende og måpe da han etterpå fikk høre om tolv’ern. Han ble merkbart rørt.

– Kanskje jeg bør holde meg unna neste torsdag også. Det er mulig de føler at jeg setter et press på dem når jeg er tilstede. Da jeg ikke var der slapp de seg kanskje løs, mente han.

Nyhetsquizen er en gjenganger i flere Aglo-klasser. Det handler kort og godt om å skjerpe hjernen, og ikke minst; «tvinge» elevene til å oppdatere seg på nyhetsbildet.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.