fbpx
«På Aglo ser de oss»

Elevene våre er fasiten på om vi når alle disse drømmene. Vi møtte to av våre tidligere elevene. Emilie Liberg  og Jostein Jeremiassen, som begge gikk  vg2 Barn og Ungdom skoleåret 2017/18, kan gi oss litt av svaret. De kjenner Aglo videregående skole etter å ha gått henholdsvis to og tre år på Aglo vgs.

– Jo, vi ble sett, hørt og forstått. Vi føler at lærerne var her for oss, sier de to.

Begge hadde en relativ lang skolevei. Emilie kommer fra Frosta, mens Jostein kommer fra Malvik. Ingen av dem fra vårt umiddelbare nærområde med andre ord.

– Jeg bestemte meg tidlig for å gå på Aglo, forteller Emilie. Litt arvelig belastet kanskje. Hun er ikke den eneste i familien og vennekretsen som har stoppa på Aglo på veien mot Stjørdal og Trondheim. Hun ramser opp flere av våre tidligere elever.

– Jeg hørte mye om Aglo, og det at skolen er såpass liten og oversiktlig var med på å avgjøre valget mitt, forteller hun.

Jostein har tatt en aldri så liten «rundtur» på Aglo. Han starta på vg 1 Design og tekstil, men hoppa av allerede etter det første året.

– Ikke akkurat et feilvalg, men jeg fant ut at jeg passet bedre på Barn og Ungdom. Det er dette jeg hadde lyst til å jobbe med, sier han.

Begge to har målet og drømmen klar. De vil bli lærlinger i de faget de har valgt. De har vært i praksis i barnehage, og de ser for seg en videre karriere i samme retning.

– Noe negativt kan dere vel si om Aglo vgs.?

– Nja, kanskje. Skolen ligger veldig landlig til da. Vanskelig å stikke en kjapp tur i butikken. På den annen side er det godt å være et slikt sted, da. Så har det vært en del byggeaktivitet rundt skolen den tida vi har vært her. Det kan bli litt mye støy og støv noen ganger. Det skulle vi gjerne sluppet, sier de.

– Og hva er bra?

– Få elever, oversiktlig skole og lærere som ser oss og bryr seg om oss. At det er få elever på skolen gjør at vi blir bedre kjente med hverandre. Vi holdt oss mest sammen med de andre i klassen vår, men kjente de aller fleste på skolen, sier de to. Emilie fikk til og med barnehagelæreren sin fra barneåra i Frosta som lærer her på Aglo. Blir litt ekstra trygt, da….

– Er Aglo en skole dere vil anbefale for andre elever?

– Å, ja, det har vi allerede gjort. For oss var dette den rette skolen. For andre kanskje ikke. Men vi hadde det i alle fall veldig bra, sier Emilie og Jostein.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart