fbpx
Oppdatering mandag morgen

Tre nye smittetilfeller på skolen vår i løpet av helga. Dermed er tolv elever og to ansatte smittet av koronaviruset i løpet av den siste uka. Når vi møtes på skolen i dag, er det sikkert mange som er usikker på hva som kommer til å skje.

I går kunne vi melde om 17 elever/ansatte totalt på smittelista. Mandagens gla’melding er at vi justerer ned tallet til 14! En av de positive prøvene forrige uke viste seg å være negative ved retesting, mens to av prøvene har blitt telt to ganger.

– Det blir ordinær undervisning også denne uka. Med andre ord; skolene kommer til å fortsette på grønt nivå. Og det er særdeles viktig at vi alle følger de rådene som nå kommer fra helsemyndighetene, sier rektor Gørild Joramo søndag ettermiddag.

Hun kan også fortelle at ingen av de 13 skal ha blitt alvorlig syke.

– Akkurat det er jo veldig godt å høre, sier hun,

Det har vært en særdeles slitsom uke for rektor Gørild Joramo og alle andre som er ansatt eller elev på skolen vår.

Sist uke ble en rekke av elevene våre testet både en, to og tre ganger. Dette vil helt sikkert fortsette også denne uka.

Her kommer hovedregelen for testing:

Alle som har vært nærkontakt med en smittet elev eller ansatt SKAL teste seg etter dag en. tre og fem med mindre man er fullvaksinert. Med andre ord de som har fått to vaksinedoser. På dag tre og fem skal testen taes FØR skoletid. Dersom testen er positiv, må eleven IKKE dra til skolen. De må derimot gi beskjed til skolen (tlf. 74834330) og sende en mail til smitteteamet. Denne mailadressen står på baksiden av hjemmetesten.

Uansett positivt eller negativt svar på testen skal man være hjemme dersom man får symptomer.

Alle de aktuelle elevene har fått med seg hjemmetester fra skolen, og de som ikke har fått det kan hente det hos kommunen.

Kommuneoverlegen i Stjørdal håper at de nå skal klare å stanse smitten uten at for mange mister for mye av undervisningen på skolen.

I uke 37 (starter med mandag 13. september) vil forøvrig 17-åringene få tilbud om koronavaksine her på skolen. 16-åringene vil få samme tilbud uka etter.

Ellers; følg alle smitterådene.

 

Les her hva vi på Aglo anbefaler

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.