fbpx
Også Øvrebø vgs. utvider

Øvrebø videregående skole søkte fra skoleåret 2013/2014 om godkjenning etter privatskoleloven til å etablere ti nye elevplasser på programområdet bygg og anleggsteknikk. Hovedutvalg for kultur og utdanning i Vest-Agder anbefalte godkjenning av søknaden.

Fylkesrådmannen vurderte det slik at en godkjenning ikke vil få negative konsekvenser på skolestrukturen i Kristiansand- og Vennesla regionen. Antall elevplassene til bygg og anleggsteknikk i dag godt tilpasset søkertallet, men det er et behov for en styrking i antall elevplasser for elever som trenger særskilt tilrettelagt opplæring. Tilbudet kan bidra til økt gjennomføring innen programområdet.

Som aglo.no tidligere har skrevet utvider Aglo vgs. elevtallet fra ca. 160 til 206 allerede fra kommende skoleår. De aktuelle søkerne mottar i disse dager tilbudsbrevet fra skolen.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.