fbpx
Og da ble det SKOLESTART!

ENDELIG! Presis (eller nesten presis…) klokka 08:40 kom de to første skolebussene nedover «Aglo-bakkene». Vi er i gang igjen! Velkommen, kjære elever.

Tidlig i morges – på denne tida av skoleåret definerer vi fortsatt 08:40 som «tidlig» – dukka det altså opp 225 elever som de neste ti månedene skal være Aglo-elever. Den tradisjonelle klemminga/hilsinga foregikk denne gang i fornuftige og litt kjedelige Korona-varianter. Men dog; som bildene våre viser, ble det utvist en god del kreativ Aglo-hilsing rundt omkring. Hovedbildet vårt viser det første møtet mellom elever og ansatte på byggavdelinga vår.

Men; «Vel møtt», «takk for sist», « nææææh, e d du?» «dette blir så artig, så». Disse gode og vennlige frasene fungerte godt i 2020 også.

Klikk på bildene under og se maaaange bilder fra første dag på Aglo.

HO gikk til sitt, AF til sitt, DH til sitt osv. Smittevern, timeplan, tanker og forventninger. Vi var vel innom det meste i de ulike avdelingene.

Undertegnede havner alltid i AF-avdelinga denne første dagen. Vi satt annenhver i det nesten nye auditoriet vårt. Sju-åtte lærere og mellom 50 og 60 elever.

– Dere kommer til å få et fint og artig skoleår. Men vær oppmerksom på at et skoleår også kan komme til å inneholde noen motbakker, sa inspektør/avdelingsleder Guri Fornes Drop til de som havna i 3AFA og 3PBA. De som i løpet av året skal skaffe seg studiekompetanse. Her blir det norsk, nynorsk, engelsk, samfunnsfag, naturfag, historie og matte dagen lang.

AF-lærerne tar alt seriøst. Her trener de på å hilse.

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret. Og et av mottoene for oss er: «Vårt mål – alle i mål».

Første dag er snart unnagjort på Aglo vgs. For noen av klassene blir det fullt kjør med både matte og norsk i morgen. Andre klasser velger kanskje en roligere start med ulike bli-kjent-aktiviteter. Vi er litt forskjellig av oss på Aglo.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.