Fredag 1. mars er søknadsfrist for neste skoleår. Det begynner med andre ord å nærme seg tida da det må søkes om skoleplass skoleåret 2024/2025. Bruk de par-tre dagene til å sjekke tilbudene rundt deg. Kanskje Aglo vgs. har tilbudet for nettopp DEG?

Førstkommene fredag er altså den ordinære søknadsfristen. Det er den fristen som gjelder de aller fleste i elevgruppen vår.

Det alternative datoen, torsdag 1. februar, gjaldt bare noen av søkergruppene våre

Skoleåret 2024/25 blir et svært spennende skoleår på mange måter. Her på Aglo har vi mange tilbud. Det nye tilbudet vårt neste skoleår blir Vg3 Helsesekretær. Det blir ganske sikkert et tilbud med mange søkere.

På Aglo vgs. vil vi fra høsten av ha totalt sju ulike programområder med hele 19 ulike Vg1-, Vg2- og Vg3-tilbud å velge mellom.

Aglo-tilbudene 2024/25

Den aller beste Aglo-reklamen finner du nok rundt omkring i klasserommene og verkstedene våre. En historietime med for eksempel Rikard (bildet under) kan til tider oppleves som både lærerik og artig!

Mange kjenner oss, men ikke alle. Til de som lurer på om de skal søke Aglo, men som kanskje sliter litt med å bestemme seg har vi noen tips på veien:

  • Besøk skolen vår. Den er lett å finne ute på Skatval. Se deg om og be noen (lærere, rådgivere etc.) om å fortelle om skolen. De siste årene har skolen modernisert seg kraftig. Ring oss gjerne på tlf. 74834330.
  • Sjekk hjemmesida vår aglo.no grundig. Der får du møte hele Aglo. Alt av tilbud og alt det som skjer i løpet av en helt skoleår.
  • Snakk med elever som har gått på skolen vår tidligere. Tidligere elever har alltid vært våre beste ambassadører. De har prøvd oss og vet hvordan et skoleår på Aglo vgs. kan være

Når du starter selve søkeprosessen kan du gå inn på hjemmesidene til vigo.no. Klikk på boksen under.

Søk på Vigo

eller du kan søke direkte til Aglo vgs. ved å klikke på boksen under

Søk Aglo vgs. direkte

Totalt  regner vi med at vi starter neste skoleår med omlag 150-200 elever.

På Aglo ønsker vi å gi elevene NYE MULIGHETER, og vi har ett yndlingsmål: VÅRT MÅL – ALLE I MÅL.