fbpx
Søk Aglo skoleåret 2024/2025!

1. mars for de fleste, og 1. februar for resten. Det begynner med andre ord å nærme seg tida da det må søkes om skoleplass skoleåret 2024/2025. Bruk de neste ukene til å sjekke tilbudene rundt deg. Kanskje Aglo vgs. har tilbudet for nettopp DEG?

Fredag 1. mars er altså den ordinære søknadsfristen. Det er den fristen som gjelder de aller fleste i elevgruppen vår.

Det alternative datoen, torsdag 1. februar, gjelder for søkere med:

Skoleåret 2024/25 blir et svært spennende skoleår på mange måter. Her på Aglo har vi mange tilbud. Det nye tilbudet vårt neste skoleår blir Vg3 Helsesekretær. Det blir ganske sikkert et tilbud med mange søkere.

På Aglo vgs. vil vi fra høsten av ha totalt sju ulike programområder med hele 19 ulike Vg1-, Vg2- og Vg3-tilbud å velge mellom.

Aglo-tilbudene 2024/25

Den aller beste Aglo-reklamen finner du nok rundt omkring i klasserommene og verkstedene våre. En historietime med for eksempel Rikard (bildet under) kan til tider oppleves som både lærerik og artig!

Mange kjenner oss, men ikke alle. Til de som lurer på om de skal søke Aglo, men som kanskje sliter litt med å bestemme seg har vi noen tips på veien:

  • Besøk skolen vår. Den er lett å finne ute på Skatval. Se deg om og be noen (lærere, rådgivere etc.) om å fortelle om skolen. De siste årene har skolen modernisert seg kraftig. Ring oss gjerne på tlf. 74834330.
  • Besøk oss på ÅPEN SKOLE tirsdag 16. januar.  Da får du oppleve oss på nært hold.
  • Sjekk hjemmesida vår aglo.no grundig. Der får du møte hele Aglo. Alt av tilbud og alt det som skjer i løpet av en helt skoleår.
  • Snakk med elever som har gått på skolen vår tidligere. Tidligere elever har alltid vært våre beste ambassadører. De har prøvd oss og vet hvordan et skoleår på Aglo vgs. kan være

Når du starter selve søkeprosessen kan du gå inn på hjemmesidene til vigo.no. Klikk på boksen under.

Søk på Vigo

eller du kan søke direkte til Aglo vgs. ved å klikke på boksen under

Søk Aglo vgs. direkte

Totalt  regner vi med at vi starter neste skoleår med omlag 150-200 elever.

På Aglo ønsker vi å gi elevene NYE MULIGHETER, og vi har ett yndlingsmål: VÅRT MÅL – ALLE I MÅL.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.