En hektisk dag på Aglo. Mange besøkte oss nemlig idag, Kikka litt rundt, spurte og grov, fikk seg en matbit osv. Akkurat slik det skal være når det er ÅPEN DAG på skolen vårres.

FOTO: BØRGE WAHL

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er altså «læne» og interessant. Iskaldt utafor, men relativt varmt og godt innafor. Elevgruppa vår hadde tradisjonen tro gjort «leksa si». Takk, kjære elever!

Åpen skole – da er det alltid VAFLER!

På en sådan dag tar vi alltid med oss blokk og fotoapparat, Hva skjer? Artig å kunne dokumentere for ettertiden. Vi kan nå bevise at Aglo vgs. er sted med aktivitet og glade/flinke elever.

Flere verksted og bygg med aktiviteter. Sveising, skjæring, hårvask, prating og føning. Blodtrykksmåling +++. Slik det pleier å være også på helt «vanlige» skoledager.

Vi har en flott elevgruppe. Om noen år er noen av dem blitt bilmekanikere, frisører, byggarbeidere, helsesekretærer, reisebyråansatte eller til og med lærere… Nå er vi på utkikk etter elevene som skal være her neste skoleår. Kanskje var det noen innom i ettermiddag. Vi håper nemlig det.