fbpx
En travel ÅPEN DAG på Aglo

En hektisk dag på Aglo. Mange besøkte oss nemlig idag, Kikka litt rundt, spurte og grov, fikk seg en matbit osv. Akkurat slik det skal være når det er ÅPEN DAG på skolen vårres.

FOTO: BØRGE WAHL

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er altså «læne» og interessant. Iskaldt utafor, men relativt varmt og godt innafor. Elevgruppa vår hadde tradisjonen tro gjort «leksa si». Takk, kjære elever!

Åpen skole – da er det alltid VAFLER!

På en sådan dag tar vi alltid med oss blokk og fotoapparat, Hva skjer? Artig å kunne dokumentere for ettertiden. Vi kan nå bevise at Aglo vgs. er sted med aktivitet og glade/flinke elever.

Flere verksted og bygg med aktiviteter. Sveising, skjæring, hårvask, prating og føning. Blodtrykksmåling +++. Slik det pleier å være også på helt «vanlige» skoledager.

Vi har en flott elevgruppe. Om noen år er noen av dem blitt bilmekanikere, frisører, byggarbeidere, helsesekretærer, reisebyråansatte eller til og med lærere… Nå er vi på utkikk etter elevene som skal være her neste skoleår. Kanskje var det noen innom i ettermiddag. Vi håper nemlig det.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.