Tirsdag 16. januar er det «ÅPEN SKOLE» på Aglo. Tidligere elever, nåværende elever, kompiser, foresatte, tanter og onkler etc. etc., og ikke minst kommende elever. VELKOMMEN TIL ALLE!

Skolen er åpen i tidsrommet 16.00-19.00. Det blir full aktivitet på alle avdelingene. Både lærerne og dagens elever vil være på plass for å vise hva en skoledag på Aglo går ut på. Vi anbefaler en tur innom oss.

Hos oss kan du for eksempel bli frisør.

Hvorfor «ÅPEN SKOLE»?

Kommende elever kan få se hva Aglo kan tilby. Kanskje vi har tilbudet som DU er på jakt etter.  Mange tidligere elever har også lyst til å se hva som har skjedd på Aglo etter at de forlot oss. Vi lover en spennende ettermiddag sammen med oss.

I løpet av skoleåret skal alle ungdomsskolene i nærområdet besøke Aglo på dagtid. Vi nevner i fleng: Stokkan, Halsen, Hegra, Meråker. Frosta, Åsen, Hommelvik, Malvik, Fagerhaug og voksenopplæringa i Stjørdal.

Vinter på Aglo – og en super utsikt.

Her får du oversikt over hva du kan oppleve på ÅPEN SKOLE på Aglo vgs.

Kl. 16.30 og kl. 18.00 blir det informasjon i auditoriet om skolen og studietilbudene vårt.

HO-avdelingen (Helse og oppvekstfag) holder til i undervisningsbygget. Barneparkering, kafeteria, demonstrasjon av stell og prøvetakinger.

I Villa Form (gulbygget) vil f.eks frisøravdelingen tilby hårvask, styling, farging av vipper og brynm +++. Det er også stor aktivitet i i tekstilverksted og keramikkrom.

TIF-avdelingen (Teknologi- og industrifag) vil blant annet demonstrere digitale skjæreverktøy og vise hva pneumatikkrommet kan brukes til. Bilverkstedet vårt er også verd et besøk!

Byggavdelingen har åpent verksted med aktiviteter for både elever – og besøkende. Vi stiller med hammer & sag.

SSR-avdelingen (Salg, service og reiseliv) har startet gjenbruksbutikk. Den er selvsagt åpen!

Derfor; VELKOMMEN TIL AGLO TIRSDAG 16. JANUAR