fbpx
Nytt og flott på Villa Form

Det var fristende, men det grå håret mitt forble grått… Frisøravdelingen på Aglo hadde hårfarging på timeplanen, og det var virkelig action i 2.etg. på Villa Form i formiddag.

Fem av elevene på Aglo går i år Vg2 Frisør. I tillegg har vi seks elever på Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign. I år har de fått en helt ny frisørsalong i bygget med det velklingende navnet Villa Form. Da vi sjekket forholdene i formiddag var det de fem Vg2-elevene som var i aksjon.

Marina kan dette med hårfarger

I tidligere år har frisørsalongen vært på hjørnet av administrasjonsbygget vårt. Litt trangt, litt mørkt og litt gammeldags. På Villa Form har de det supert.

– Vi har det supert på Villa Form. God plass (12 plasser), mye lys som slipper inn og moderne innredning. Og jeg tror elevene trivest hos oss, forteller Marte Fleischer som er lærer på Vg1 FBIE og Vg2 HDP.

Tidligere på dagen stod hårklipping på programmet til de fem jentene i klassen. Etter lunsj skulle håret farges. Ikke ekte hår eller hoder, men dukker… Om et par måneder blir det «ekte» saker. Da er det klart for kundedager i salongen vårres.

Emilie(t.h.) og Anne Marte fikser det!

Emilie er en av de fem. Hun har planene for framtida klare.

– Jeg skal bli frisør. Planen er altså å følge i mammas fotspor. Hun er også frisør, forteller Emilie. Hun har likegodt skaffet seg praksisplass – hos mamma!

Nour og Mathilda gikk Vg1 på Aglo vgs i fjor og var aldri i tvil om veien videre. Da forsvarte de forresten Aglos farger suverent i det trønderske frisørmesterskapet. Se ikke bort fra at vi i år også kan stille med flere Aglo-elever i det selskapet!

Frisøryrket er et populært yrke og frisørelever er minst like populære. Alle elevene har sikret seg praksisplasser i år. I Stjørdal, i Malvik og i Trondheim. Kanskje du treffer dem på en av salongene i løpet av skoleåret? Og kanskje aglo.no’s utsendte dukker opp med brunt og oppkvikka hår i løpet av skoleåret…

Nour (foran) og Mathilda i aksjon.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.