fbpx
Bygg bygger utedass…

Dette ER definitivt nyttig! Gjengen på Byggavd. startet arbeidet sist vinter og sluttførte det på elegant vis i formiddag. UTEDO…, eller UTEDASS som kanskje er ordet vi trøndere foretrekker å bruke.

TEKST & FOTO: SVEIN HODNE

Et særnorsk fenomen som enkelte sliter med å legge bort. Heldigvis vil mange si. Dette er nemlig urnorsk tradisjon av aller, aller beste merke!

På ei hytte på Skatvalslandet var det behov for å bytte ut en gammel utedo, og og det var da bygg-gjengen trådde til.

Bygget ble snekret sammen på verkstedet i fjor vinter. I dag var det klappet og klart på tomta for montering. Vi demonterte gulv, vegger og tak for seg, fraktet det ut til tomta med traktor og tilhenger, og monterte det opp igjen. Som de to bildene våre viser; Vg1 + 2 stod på skikkelig som bare det!

Man slurver ikke når man bygger trøndersk utedo.

Til gjengjeld fikk vi servert deilige hamburgere fra Meråker Kjøtt, brus, kake og kaffe av de storfornøyde hytte-eierne.

En nydelig dag på jobb – rett og slett.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart