YESSSS!!!!! Shaimaa (t.v.) skal til finalen i Skole-NM. Hvilken herlig og dyktig frisør. Og ikke nok med det; klassevenninnen Manal fulgte hakk i hæl på en glimrende tredjeplass.

Gullvinner Shaimaa i aksjon. Full kontroll og vel så det.

Årets fylkesmesterskap for frisørelever ble arrrangert på Charlottenlund vgs. i dag. 12 elever greidde å kvalifisere seg til fylkesfinalen, og våre to deltakere sørget for GULL og BRONSE til Aglo vgs.

Shaimaa Emad Mourad vant gull og NM-deltakelse, mens altså Manal Karboun fikk bronse i det sterke feltet. NM-finalen går av staben i Hamar 5.-6. april og der har landets 11 fylker en deltaker hver.

Med andre ord; HEIA TRØNDELAG – AGLO – SHAIMAA.

Med til Hamar blir også lærer Marte Fleischer. Marte var minst like stolt og lykkelig som de to Aglo-elevene våre da hun ringte for å fortelle om triumfen.

– Kjempeartig. Det er bare å innrømme at det var tårer og full jubel da resultatet ble klart. De var bare såååå dyktige, forteller Marte.

Vinneren, Shaimaa, var ikke like  overbegeistret over egen innsats etter å ha gjort seg ferdig med flere timers innsats i frisørsalongen på Charlottenlund vgs.

– Nei, hun var ikke det. Hun fortalte at hun ikke fikk det til helt slik hun kunne ønsket seg. Hun mente resultatet kunne blitt bedre. Men gjett om stemningen endret seg da de to dommerne kunne offentliggjøre hvem som hadde vunnet GULL, SØLV OG BRONSE, forteller Marte til aglo.no.

Manal var kjempefornøyd etter en meget sterk bronseplass.

De tolv finalistene skulle utføre en oppgave ved hjelp av et valgfritt øvingshode, dame eller herre og med valgfri hårlengde. Elevene skulle deretter lage en frisyreform med det fantasirike (…) temaet Fantacy. Shaimaa og Manal har trent, trent og trent og slo til da det gjaldt som mest i aller beste Johaug-stil.

– I NM på Hamar blir vel konkurransen mye sterkere, eller?

– Det må vi regne med, men jeg er sikker på at Shaimaa kommer til å gjøre det veldig bra. De to dommerne – begge konkurrerer selv i frisørfaget – sa etterpå at jentene var meget dyktige rent teknisk. De kom også med noen gode tips til Shaimaa foran den neste konkurransen, forteller dagens gladeste Aglo-lærer, Marte Fleischer.