fbpx
Norges hyggeligste?

Kan dette være Norges hyggeligste håndverker? Christian Tomren (22 år) gikk på Aglo vgs. for fire år siden, og han er etter vår mening en super kandidat. Møt han på her på aglo.no. Deretter kan du faktisk stemme på han!

Her kan du stemme på Christian!

Christian er opprinnelig fra Frosta, men er nå bosatt i Trondheim.Vi lar han slippe til med en gang.

– Beskriv deg selv med noen få ord, Christian!

– Jeg er en energisk gutt som liker å være aktiv og sosial. Hverdagen går stort sett til arbeid, møter, kundesamtaler etc. Utenom jobb liker jeg å reise, trene, gå på fjellturer, og jeg liker fart og spenning.  En slags «adrenalin junkie», sier han.

Når du blir nominert til tittelen Norges hyggeligste håndverker må det finnes en eller flere grunner til det.

22-åringen jobber altså som tømrer, og har drevet med det siden han ble uteksaminert fra Aglo Vgs våren 2018. På Aglo gikk han på både vg1 og vg2.

– Tømreryrket  passer meg veldig godt, og jeg får brukt kroppen på det jeg liker. Å starte opp mitt eget firma har vært veldig stas, synes jeg. Det er en drøm jeg alltid har hatt og nå har den endelig gått i oppfyllelse. Jeg er veldig fornøyd med mitt firma hittil, jeg har gode folk som jeg stoler 100 prosent på. Jeg kunne ikke bedt om en bedre gjeng. Alle sammen er gode på hvert sitt vis.

– Du har knapt passert 20 år og har plutselig fått ditt eget firma?

– Utfordringen med å starte opp eget firma var vel den tiden jeg måtte drive helt alene. Da gikk det med  masse tid på kontor og møter når jeg egentlig skulle vært ute i felten og jobbet. Så problemet var vel at jeg ikke hadde nok timer til å gjøre alt jeg skulle. Men dette fungerer veldig godt nå. Nå har jeg to ansatte som sitter på kontoret og to som er  ute på byggeplassene, sier Christian.

Firmaet hans, Økodesign AS, driver i hovedsak med lafting av hytter og eneboliger.

– Eget firma i 2002 og Aglo-elev i 2016-2018. Hva tenker du på når du hører om Aglo vgs.?

– Tida mi på Aglo Vgs husker jeg bare som noe  positivt, en kjempeskole med kjempefine folk! Gikk både vg1 og vg2. Det jeg likte aller best med skolen var alle folkene der. Lærerne jeg hadde var flinke og inkluderende. Vi fikk hjelp til hva det måtte være. Svært nyttig med andre ord, sier det som kanskje er Norges hyggeligste håndverker.

Arkivfoto fra 2018. Til høyre ex-elev på Aglo, Christian Tomren.

Å bli nominert til tittelen Norges hyggeligste håndverker er en super bonus. Kåringen er årlig og det er Norges Bryggebransje som står bak den.

– Kjempegøy. Det tyder på at man i alle fall gjør noe rett og at kundene og kolleger verdsetter den du er og den jobben du gjør, sier Christian Tomren.

Og det hadde jo vært litt artig om en av våre ex-elever hadde fikset denne tittelen, da. Bruk lenken øverst og stem i vei!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.