fbpx
Bytt, bytt, bytt!!!

Bærekraft har vært tema på Aglo de to siste ukene. I dag slo HO-avdelinga (Helse- og oppveksfag) anført av de to Vg2-klassene våre til med DEN STORE BYTTEDAGEN.

FOTO: ANNE-LISE SUNDBØ

«DEN STORE BYTTEDAGEN». Hva er så det? Jo, det er enkelt. Man tar med seg sju plagg til skolen og strør dem rundtomkring i idrettshallen vår. Du gjør det, og alle de andre gjør det. Elever fra TIF, Bygg, AF osv.  Lærere, vaktmestre, kontorfolk osv. Hele gjengen i byttemodus. Noe unødvendig byttes bort, og noe nyttig blir bytta tilbake. Supersmart og definitivt en aktivitet som handler om nettopp bærekraft. GJENBRUK!

Og visse regler hadde HO-gjengen. Klesplaggene skal være rene, hele og pene. Og det ble bytta og bytta. Det gikk også an å kjøpe seg byttelapper til ti kroner stykket. En byttelapp = et plagg. Overskuddet går til de krigsrammede i Ukarina. I skrivende stund er det et overskudd på drøyt fire tusen kroner. Ikke verst når utgangspunktet var å bytte – ikke kjøpe!

En vinn-vinn-vinn-situasjon for alle.

Barneklærne som ble igjen skal Kirkens Bymisjon få til videreformidling, og de andre klærne ble levert til klesstasjoner for nytt liv der.

Nyt dagene, folkens. Vi fortjener dem akkurat nå!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.