fbpx
Nest siste dag med gjengen

Drittvær i hele juni, men ikke i formiddag!! Nest siste dag med gjengen ble herlig. Med andre ord; fisking, grilling, bading, padling, prating, latter og smil. 3PBA og 3AFA på tur til Håmmårsbukta.

Kort oppsummert. Dette var gøy. Og vi nevner noen av høydepunkltene. Ahmad fra 3PBA debuterte i ækt trøndersk sjøvann. Og han debuterte med S-T-I-L. Et praktfull stup ut i saltvann med småpene 12-13 grader. Og han fikk følge av mange.

Kajakk – ikke Trondheimsfjorden Rundt riktignok, men en småpen runde innomskjærs. Åtte kajakker ut og alltid åtte i retur. Takk og lov… Aglo vgs er i den heldige situasjon at vi har flere kajakker til eget bruk. Og de brukes.

Noen fiska, eller rettere sagt forsøkte etter beste evne å fiske. Stengene gikk selvsagt på rundgang. Ut med sluken, inn med sluken. Aldri med noe på sluken selv om det mange ganger så lovende ut… De tre AF’erne på bildet under stod slik lenge. Flate stenger tydet på lite makrell, sei, torsk eller hyse, dessverre.

Hovedbildet vårt øverst i saken tyder imidlertid på dramatikk. Og for ordens skyld, bildet var IKKE arrangert. Storfisk trodde selvsagt vi, men tradisjonen tro når denne gjengen fisker så var det bunn- og tangfangst. Kjedelig, egentlig.

Som seg hør og bør ble grillinga en kjempesuksess. Grillspyd med kyllig og masse ulike grønnsaker. Fisken uteble fra grillmåltidet vårt, men skitt au!

Skoleårets nest siste dag altså. VG1-klassene avslutter mandag, VG2- og VG3-klassene har fri mandag og offisiell avslutning tirsdag. Skoleåret 2021-2022 nærmer seg slutten med andre ord.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.