fbpx
Nedtellinga til skolestart i gang

Sommerferien 2011 er straks over. En ferie som på alle vis har satt sitt  sterke preg på oss alle. Mange fine ferieuker ble plutselig til et mareritt vi aldri kommer til å glemme. Det kan kanskje være godt å komme i gang med et nytt skoleår igjen.

Om lag 175 elever har fått plass på Aglo vgs. i år.  De fordeler seg jevnt på de forskjellige studieretningene våre.

Her er noen småtips om hvordan du kan komme deg til Aglo første skoledag:

Vi møtes på skolegården senest klokka 10.00. Den greieste måten å komme seg til Aglo på er selvsagt å benytte seg av skolebussen. Torsdag kjører bussen fra Halsen ungdomsskole presis klokka 09.30. Bussene vil være merket ”Aglo”.

For øvrig; la det bli en god vane å ta skolebussen til skolen. De som bor minst seks kilometer unna skolen har nemlig rett til gratis skolebuss. Avgangstida blir fra Halsen ungdomsskole hver dag klokka 08.20…, ikke 08.25.

Vi liker å være kreative på Aglo

De første dagene kommer vi til å bli godt kjente med hverandre. Elever og lærere skal være samarbeidspartnere helt fram til juni 2012, og mye av grunnlaget for et godt skoleår blir lagt i starten. De første Aglo-dagene har for øvrig et rykte for å være av det ”sosiale” slaget.

Men regn for øvrig med at fagene kommer til å bli satt i sentrum allerede etter de første par dagene. Da legges det fundamentet som er så viktig for å kunne oppnå et godt resultat. Stå derfor skikkelig på allerede fra starten av!

Den tradisjonelle turen til Galdhøpiggen (en Aglo-tradisjon siden tidlig på 1990-tallet) kommer allerede 1.-2. september. For å si det enkelt; de som har vært med tidligere har følgende råd: BLI MED! Spør noen ”veteraner” om råd.

Her er noe av det som kan/kommer til å skje i løpet av året (i tillegg til det som folk flest forbinder med et skoleår.).

  • Galdhøpiggen skal bestiges
  • Revy, sang og musikk
  • Operasjon Dagsverk (der det handler om å gi)
  • Turer til Aglo-hytta
  • Kanskje en eller flere klasser gjør som 2 HEA gjorde i vår og drar på utenlandstur
  • Elevene skal revansjere tapet mot lærerne i Holmenkollstafetten
  • Fellesfrokoster på skolen
  • Russefeiring (for noen i alle fall)
  • Du får nye venner – mange også
  • Kanskje du tar valget: ”dette vil jeg bli!”

Et par tips til. Den hjemmesida du er inne på akkurat nå – aglo.no – er stedet hvis du (og alle andre) vil sjekke litt om hva som skjer på skolen vår. Masse viktig informasjon, og også faste nyhetsinnslag og små reportasjer fra Aglo-livet.

Vi har også en egen facebook-gruppe for alle som setter pris på Aglo. Klikk deg rett inn via hovedsiden vår og bli en av de som ”liker” Aglo. Den kan du forresten tipse slekt og venner om også.

TSJ

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.