fbpx
Nå var Aglo-lærerne de suverene

Etter nederlaget mot elevene i Holmenkollstafetten var behovet stort for å ta revansje. Derfor meldte «Aglo-lærer-jentene» seg på Jentebølgen i Trondheim. Elevene våre skulle knuses en gang for alle (ehhh…, bare sånn vennskapelig altså…).

Dette gjorde de uten å fortelle det til elevene. Sjakktrekk – og så sjakk matt. Elev-jentene våre skjønte aldri lærertaktikken, og de kom heller aldri fram til start – naturlig nok siden de smarte «Aglo-lærer-jentene» holdt munn!

Og vinnere ble jammen Aglo-lærerne! Overgangen fra vinter til sommer kom akkurat ved start, og de suverene «Aglo-jente-lærerne» nøt sommeren på sin fem kilometer lange vei rundt Nidelva.

Som bildet vårt viste var det en målbevisst jentegruppe som representerte Aglo-lærerne. I beste Birken-stil hadde de til og med den obligatoriske ryggsekken. Noen av dem i alle fall. Legg også merke til draktfargen. Ingen skulle være i tvil om hvilken gjengs som var på vei. De lyste jo opp hele Trondheim med den iøyenfallende gulfargen.

Noen løp mye, noen løp litt, noen løp ikke. De som løp mye hadde nok ferten av Puls-Yngvar (hare for anledningen).

I etterkant ble «Aglo-lærer-gutta» kritisert for ikke å stå langs løypa med forfriskninger og heiarop.

Da viser vi gutta bare til overnevnte sjakktrekk. Dere fortalte jo ikke til gutta heller at dere skulle løpe langs Nidelva… Vi ville jo selvsagt stått der om vi hadde visst. På den annen side; det viktigste var jo å slå elevene, da!

For øvrig; alle var enige om at det hadde vært en fin tur!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.