fbpx
Nå tar vi vare på hverandre

AV AGLO-REKTOR GØRILD JORAMO

Kjære alle sammen!

Den uka vi har lagt bak oss kommer vi til å huske veldig lenge. Det er underlige tider. Mediene er fulle av informasjon om spredningen av korona-viruset, og ulike tiltak som skal stoppe smitten. Ett av tiltakene er å stenge skoler og barnehager. Nå sitter vi hver for oss og prøver å gjøre det beste ut av skoledagene.

Lærerne har lagt ut opplegg på nettet, og elevene skal gjøre forskjellige typer arbeid hjemmefra. Dette er nytt for oss alle sammen, og vi gjør oss våre erfaringer. Det er viktig at dere som er elever gir tilbakemelding om opplegg dere synes fungerer og også om opplegg som kunne fungert bedre. Dette er en måte å undervise på som mange av oss ikke har prøvd tidligere.

Vi er midt i mars, og tiden kommer til å gå fort fram mot våren og eksamenstid. Det er ikke godt å vite hvordan denne tiden vil gå, og hva som vil skje med eksamen. Det vil vi få vite mer om etter hvert.

Aglo-rektor Gørild Joramo oppfordrer alle til å ta ansvar for seg selv og hverandre. Bruk tida godt!

Uansett er det viktig at tida nå utnyttes godt. Selv om eksamen skulle bli avlyst vil dere ha behov for mest mulig kunnskap. Enten dere skal ut som lærlinger, skal videre på skoler eller dere skal ut i arbeid. Derfor er det viktig å ta ansvar for egen læring, ta skolearbeidet på alvor og gjøre deres beste framover.

Vi har fått mange gode råd og retningslinjer om generell hygiene. Man skal holde god avstand til andre og hoste/nyse i tørkepapir eller albue. Disse rådene er det all grunn til å følge. Det er viktig for å unngå smitte, og viktig for å unngå å smitte andre.

I tillegg vil jeg råde dere til å leve så sunt som mulig slik at dere har en best mulig helsetilstand om dere blir smittet. Det vil igjen si at det er lurt å spise god og sunn mat, ta en tur ut og få litt mosjon og få passe med søvn. Et annet aspekt ved en god helse er velvære. Ta gjerne litt tid til deg selv og kos deg med noe du liker å gjøre. Se en film, les en bok, eller ring til en god venn. Og for all del;  ikke glem skolearbeidet!!

Røde Kors sine ni Koronavettregler er også verd å tenke over.

Så til sist – ta godt vare på dere selv og gjør det beste ut av skolearbeidet. Lykke til!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.