Tilløp til parkeringskaos, et VIPS-system på høygir, massevis med folk – glade folk. Med andre ord; tidenes første julemarked på Aglo ble faktisk en aldri så liten suksess.

– Ja, det er jeg helt enig i. Jeg er veldig godt fornøyd. Fornøyd med med både forarbeidet og gjennomføringen. Takk til alle som har bidratt, sa en smilende Aglo-rektor, Gørild Joramo. Rundt henne mye folk, mye salg og stor aktivitet,

– Jeg har jo gått rundt og snakket med mange besøkende, og jeg tror de fleste er positivt overrasket over det vi har fått til. Til neste år har vi lært mye, og vi har god tid til å forberede oss enda bedre, sa Gørild.

Norges flotteste juletre. Det mener i alle fall VI!

Vi var innom elevkantina og måtte rygge ut igjen. Fullt av folk som spiste grøt. Parkeringsvaktene våre kunne fortelle at det faktisk var tilløp til kaos da det stod på som verst.

Varesortimentet vårt har vi presentert på aglo.no de siste par ukene. Det dukka selvsagt opp mer enn det vi har skrevet om på forhånd. En av lærerne har hester, og ridning ble en populær aktivitet for de minste. Og de minste hadde mange tilbud. Lesekrok, hobbyverksted, tegnekrok osv. Og i klasserommet som heter «Fosen» kunne man sikre seg julebilde av ungene.

Mange bilder fra dagen finner du i billedmontasjen under.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ansatte og elever var det selvsagt mange av. Vi gikk rundt på vanlig vis og møtte masse folk. Kort oppsummert: Naboer, tidligere elever, unger som fulgte mamma og pappa, Aglo-pensjonister, schørrdalinger!

– Har du funnet ut hvor mange som var innom, Gørild?

– Nei, det har jeg faktisk ikke. 500 kanskje? Nei, det må være mer enn det også, smilte rektor, fortsatt en fornøyd rektor.

Overskuddet av salget går til Mercy Ships, og vi er faktisk svært spente på hva sluttresultatet blir. Kjempespennende er det!