En herlig tradisjon! Hele Aglo-familien drar til Skatval kirke for å få den gode julefølelsen. Kirka var nesten full den; som den pleier å være når Aglo er der.

Det vil si; i 2013 var vi der ikke – storm og strømbrudd resulterte i iskald kirke og null Aglo-besøk.

Derfor var vi så fornøyde da vi i dag gjenopptok den lange Aglo-tradisjonen med å starte juletida i Skatval kirke.

Det ble en livlig og variert julegudstjeneste, selv uten barnehagebarna som ikke var med i årets julegudstjeneste.

Elevene på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. Hovedbildet vårt viser bygg-gutta Sivert Spende(t.v.) og Sondre Johnsen i aksjon. Sang: Mary’s boychild. FINT!

Vi ansatte var med andre ord svært stolte da elevene våre tok regien og sang vakkert. Også Dag Martin Øverkill (bygg han også) og Anna Kathrine Løvtangen (AF) deltok med fin-fin sang.

Presten i Skatvalskirka, Per Anton Leite, hadde – også det tradisjonen tro – ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten. I tillegg hadde han bursdag – hvilket selvsagt ble markert på rett måte.

Og til slutt; en nydelig versjon av Amazing Grace framført av herrene Olav Teigen (t.h.),  Nils Børge Botten og godt skjult bak Teigen/Botten vår husorganist Tor Erik Tuseth.  MAJESTETISK!

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som likte det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…