fbpx
Nå kan jula komme!

En herlig tradisjon! Hele Aglo-familien drar til Skatval kirke for å få den gode julefølelsen. Kirka var nesten full den; som den pleier å være når Aglo er der.

Det vil si; i 2013 var vi der ikke – storm og strømbrudd resulterte i iskald kirke og null Aglo-besøk.

Derfor var vi så fornøyde da vi i dag gjenopptok den lange Aglo-tradisjonen med å starte juletida i Skatval kirke.

Det ble en livlig og variert julegudstjeneste, selv uten barnehagebarna som ikke var med i årets julegudstjeneste.

Elevene på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. Hovedbildet vårt viser bygg-gutta Sivert Spende(t.v.) og Sondre Johnsen i aksjon. Sang: Mary’s boychild. FINT!

Vi ansatte var med andre ord svært stolte da elevene våre tok regien og sang vakkert. Også Dag Martin Øverkill (bygg han også) og Anna Kathrine Løvtangen (AF) deltok med fin-fin sang.

Presten i Skatvalskirka, Per Anton Leite, hadde – også det tradisjonen tro – ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten. I tillegg hadde han bursdag – hvilket selvsagt ble markert på rett måte.

Og til slutt; en nydelig versjon av Amazing Grace framført av herrene Olav Teigen (t.h.),  Nils Børge Botten og godt skjult bak Teigen/Botten vår husorganist Tor Erik Tuseth.  MAJESTETISK!

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som likte det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.