Ja, jamensann; så er det altså avslørt. Bygggutta bygger lite; de spiller volleyball. I årets julecup møttes VG2 Bygg og VG 2 ITEK (Tip.avd.). Årets julestjerner går altså i vg2 Bygg, hvor ett av hovedfagene må være volleyball…

16 lag er ny rekord i julecupen vår. En hel dag med slag over, under og ved siden av nettet. Bom på bom og etter hvert treff på treff. Massevis med folk på tribunen – det at det til tider var skikkelig trøkk – sørga for en ekstra dose inspirasjon (eller nerver?) hos spillerne.

En litt uryddig finale; men nerver og dramatikk var det massevis av.

Alle lagene spilte minst tre kamper. De to beste spilte seks kamper i løpet av formidagen. En real trimøkt må vel det kunne kalles.

Finalen var jevn, veldig jevn egentlig.  Og de var jevnt nesten  helt inn til mål. Det var først mot slutten at byggutta anført av mentor Olav Teigen ristet av seg ITEK-gutta. 31-25 ble resultatet.

At volleyball står høyt i kurs på byggavdelingen skjønner vi når Vg1 Bygg nådde helt til semifinalen hvor de røk mot Vg2 ITEK. «Julestjernene» satte i sin semifinale 3AFA på plass.