fbpx
Nå har vi starta!

Skoleåret 2018/19 er endelig i gang. Godt over 200 elever starta altså i dag tidlig. 09.50 dukka årets første skolebuss opp utenfor Aglo vgs.

Dermed er altså et splitter nytt skoleår med helt blanke ark i gang. Mange kunne si «takk for sist», men flertallet av elevene var her før første gang. Spennende!

Skoleårets første Aglo-møte ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. «Myldreområdet» var mye vakrere enn det har vært de siste åra. Et litt «nytt» Aglo er i ferd med å presentere seg.

Velkommen til Aglo. Alle spente elever ble møtt av en minst like spent lærer.

Samtlige ansatte var i såkalt «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år.

aglo.no valgte tradisjonen tro å følge AF-avdelingen de første timene. Om lag 50 elever først i personalrommet, deretter dro vi til Fløan og Fosen. Klasserommene, altså…. Forsiktig stemning, litt nervøsitet og også en solid dose forventning og optimisme.  Om ti måneder er året over. Det kan gå fort, det!

Det ble litt sånn tjo og hei umiddelbart. AF-gjengen småpugga navnet på sine nye medelever. De har skaffa seg full oversikt alt…

Et Aglo-løfte som alltid blir gjentatt og aldri glemt:

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret. Og et av mottoene for det nye skoleåret er: «Vårt mål – alle i mål».

De første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede mandag neste uke er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever.

Siden forrige skolestart har et helt nytt bygg dukka opp. «Idrettsbygget» inneholder flere klasserom, et bortimot perfekt gymanlegg og et audiotorium med plass til mer enn 300 personer. Det siste skulle vi egentlig tatt i bruk alt i dag, men sein levering av stoler resulterer i at vi neppe kan ta auditoriet i bruk før om et par-tre uker.

Tradisjonelt Aglo-bilde. Avdelingsleder i AF-avdelinga, Guri F. Drop starter med tips, «hei-på-deg-hilsen», osv.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart