fbpx
Alle kjenner alt og alle!

Ingen er så god til å bli kjent som en agloist. I dag var den store BLI-KJENT-DAGEN på Aglo. Og’været var selvsagt fiksa på forhånd (…også kalt «gode kontakter»).

Fire klokketimer ute i naturen. 15 utfordrende lagoppgaver. 300 lærere og elever. Åtte kilometer med tæl, latter og tramping. Det er slik vi pleier å gjøre det.

Vi våger påstanden: Ingen norsk skole har et like flott nærområde som Aglo. Natur, dyreliv, stier og historie. Alt er der. Noen observerte en ørn; undertegnede opplevde til og med at en svart katt kryssa veien rett foran oss.  Vi var innom Steinvikholmen som har en solid plass i norsk historie. Vi fikk plass til alt.

Vi bygga skulpturer av oss selv. Vi navnga kjente og ukjente grønnsaker. Vi kasta med hestesko, og vi bygde kjempehøye steinskulpturer. Vi kikka på fjell, og vi testa kunstkunnskapen.

Maken…

Da er den aller første skoleuka 2018/19 også blitt en viktig del av historien. Vi er i gang; og mandag er det klart for dypdykk i matteboka, i engelsk-norsk-engelsk-ordboka, i historieboka og i verkstedene. Da er det alvor.

Tradisjonen tro har vi samla sammen en rekke bilder fra dagens seanse. Sjekk billedgalleriet vårt over.

Hmmmm…, papirflyet returnerte…

PS! Vg1 TIP vant sn suveren seier.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.